Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatani görevine hazırlanan gençlere yönelik önemli bir sosyal destek projesini hayata geçirdi. “En Büyük Asker Bizim Asker” adıyla başlatılan program kapsamında, sülüs belgesini almış asker adaylarına içerisinde temel ihtiyaçların yer aldığı asker çantası yardımı dağıtılmaya başlandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.05.2025 - 10:28
Güncelleme: 08.05.2025 - 10:28
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatani görevine hazırlanan gençlere yönelik önemli bir sosyal destek projesini hayata geçirdi. “En Büyük Asker Bizim Asker” adıyla başlatılan program kapsamında, sülüs belgesini almış asker adaylarına içerisinde temel ihtiyaçların yer aldığı asker çantası yardımı dağıtılmaya başlandı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen proje, sadece çanta desteğiyle sınırlı kalmıyor. Asker adaylarının moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla, yemin törenlerine katılmak isteyen birinci derece yakınları ile dede ve ninesinden oluşan toplam 4 kişiye kadar kişi başı otobüs bileti ve ayrıca 750 TL yemek ücreti desteği sağlanıyor.
Destekten yararlanmak isteyen vatandaşların; T.C. vatandaşı olması, Denizli il sınırlarında ikamet etmesi, bedelli askerlik yapmaması, sülüs belgesine sahip olması gibi belirli şartları karşılaması gerekiyor. Ayrıca haneye ait gelir ve mülk durumu gibi ekonomik kriterler de değerlendirmeye alınıyor.
Başvurular, https://cbs.denizli.bel.tr/askercanta/ adresinden sadece online olarak yapılabiliyor. Şartları karşılayan başvuru sahiplerine yönelik asker çantalarının teslimat süreci başladı. Vatandaşların sistem üzerinden yapılacak yönlendirmeleri dikkatle takip etmeleri gerekiyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir