Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de Yalnız Yaşayan Ömer Akın Evinde Ölü Bulundu
Denizli’de Yalnız Yaşayan Ömer...
11:04Denizli İhracatı Şubatta Yüzde 14,9 Artışla 389 Milyon Dolar...
Denizli İhracatı Şubatta Yüzde...
10:37Motorine Beklenen 6,69 TL’lik Zam İptal Edildi
Motorine Beklenen 6,69 TL’lik...
16:29Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
Denizli'de sokak köpekleri, bir ağıla girerek yeni doğmuş iki kuzuyu parçalayarak öldürdü. Hayvancılıkla geçimini sağlayan ahır sahibi, başıboş köpeklere karşı önlem alınmasını talep etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 16.01.2025 - 12:00
Güncelleme: 16.01.2025 - 12:00
Denizli’nin Buldan ilçesi Bozalan Mahallesi’nde sokak köpekleri bir ahıra girerek iki kuzuyu parçalayarak öldürdü. Olay, mahallede hayvancılıkla geçimini sağlayan Ali Murat Battal’ın ahırında meydana geldi.
Buldan pazarına gittikleri sırada sokak köpeklerinin ahıra girdiğini ve kuzularını telef ettiğini belirten Ali Murat Battal, yaşadığı üzüntüyü şu sözlerle dile getirdi:
“Kuzularım daha yeni doğmuştu. Bozalan Mahallesi’nde yaşıyor ve hayvancılıkla geçimimi sağlıyorum. Buldan pazarına gitmiştik, yokluğumuzdan yararlanıp hayvanlarımı parçalamışlar. Mahallemize bazı kişilerin özellikle geceleri araçlarla sokak köpeklerini bıraktığını duymuştum. Önlem almaya çalıştım ama ahır kapısını nasıl açtıklarına anlam veremiyorum. Başıboş köpeklere karşı bir önlem alınmasını istiyorum. Yazık oldu kuzularıma, çok üzgünüm.”
Olay, Bozalan Mahallesi sakinlerini de tedirgin etti. Hayvancılıkla uğraşan diğer mahalleli, sokak köpeklerinin kontrol altına alınması için yetkililere çağrıda bulundu.
Başıboş köpekler konusunda daha önce de şikayetlerin olduğunu belirten mahalle halkı, benzer olayların yaşanmaması için acil önlemler alınmasını talep etti. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir