Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli’de kiraladıkları apartlarda fuhuş yaptırdıkları belirlenen çeteye baskın yapıldı. 2 aylık fiziki takibin ardından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda ekibin katılımıyla 16 apart dairesine baskın düzenlendi. Baskında 16 kadın yakalanırken, apartları kiralayan 4 kişi tutuklandı. 20 kişiye 317 bin lira para cezası verildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 09.06.2022 - 23:06
Güncelleme: 09.06.2022 - 23:06
Denizli Cumhuriyet Savcısının talimatlarıyla polis, Pamukkale ilçesine bağlı Siteler ve İncilipınar Mahallelerinde kiraladıkları apart dairelerinde fuhuş yapıldığı şeklindeki gelen ihbarlar üzerine olayları gerçekleştirilen şahıs ve organizasyonların yakalanmasına yönelik 2 aylık yapılan takip ve alınan beyanlar doğrultusunda, çok sayıda ekip ve personelin katılımıyla 16 apart dairesine düzenlenen operasyonlarda, 4 şüpheli şahıs ile fuhuş yaptıkları tespit edilen 16 kadın şahıs yakalandı.
Apart dairelerinde yapılan aramalarda, çok sayıda cinsel içerikli ürün ve 2 adet sustalı tabir edilen bıçak ele geçirildi. Fuhuş yapan şahıslara ve eskort kadınlara toplam 317 bin 850 TL idari para cezası uyguladı. “Fuhşa Teşvik, Aracılık, Zorlama ve Yer Temini” suçundan adli makamlara sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuklandı.