Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de yaşayan yaşlı, engelli ve yatağa bağımlı vatandaşlara destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, yılın ilk 10 ayında kişisel bakım, temizlik, sağlık ve hasta nakil başlıklarında toplam 112 bini aşan hizmete imza attı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 17.11.2025 - 13:30
Güncelleme: 17.11.2025 - 13:30
Merkez, kentin 19 ilçesindeki 616 mahallede binlerce ihtiyaç sahibine ulaştı. Ekipler bugüne kadar 6 bin 367 kez ev temizliği, 34 bin 634 kez kişisel bakım, 60 bin 465 kez evde sağlık hizmeti sundu. Tam donanımlı ambulanslarla yapılan 11 bin 81 hasta nakil işlemiyle birlikte sunulan hizmetlerin toplamı 112 bini geçti. Merkez ayrıca ihtiyaç sahiplerine 332 adet ücretsiz hasta yatağı temin etti.
HİZMET SAYILARINDA REKOR ARTIŞ
Evde bakım ve sağlık ekiplerinin yoğun tempo ile sahada görev yaptığı belirtilirken, hizmetlerin günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen vatandaşlara düzenli aralıklarla ulaştırıldığı kaydedildi.
HASTA NAKİL DESTEĞİ SÜRDÜ
Yatağa bağımlı, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sağlık kuruluşlarına ulaşımı, tam donanımlı ambulanslarla 11 bin 81 kez sağlandı. Böylece randevu ve acil süreçlerde erişim hızlandı.
ÜCRETSİZ HASTA YATAĞI TEMİNİ
Merkez, gerçek ihtiyaç sahiplerine 332 adet hasta yatağını ücretsiz ulaştırarak evde bakım konforunu artırdı.
BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU: “HİÇBİR HEMŞEHRİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Biz bu şehre hizmet ederken, sosyal desteği sadece hak edene, gönülden ulaştırma prensibiyle hareket etmeye devam edeceğiz. Hiçbir hemşehrimizi yalnız bırakmayacağız ve onların dualarıyla daha da güçleneceğiz. Hep birlikte daha mutlu, daha güçlü bir Denizli için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir