Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'nin 9 ilçesine meteorolojiden sarı kodlu uyarı

Denizli'nin 9 ilçesi için meteorolojinde sarı kodlu sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji, kuvvetli yağmu ve sele karşı uyarı yaptı:

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 28.11.2025 - 13:33 Güncelleme: 28.11.2025 - 13:33
Denizli'nin 9 ilçesine meteorolojiden sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre Merkezefendi, Babadağ, Sarayköy, Tavas, Acıpayam, Kale, Beyağaç, Çameli, Serinhisar ve Buldan ilçelerinde gün boyunca yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

Uyarıda, “Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, kuvvetli (21-60 kg/m²) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Yağışların yarın gün boyunca etkili olması bekleniyor. 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !