Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de bugün öğleden sonra etkili olan kuvvetli yağış, şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Antalya karayolu su basarken, sürücüler zor anlar yaşadı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.07.2025 - 18:17
Güncelleme: 18.07.2025 - 18:17
DENİZLİ HABER- Denizli’de bugün öğleden sonra etkili olan kuvvetli yağış, şehirde hayatı olumsuz etkiledi. Saat 17.00 sularında başlayan sağanak, özellikle Cankurtaran, Gökpınar, Bağbaşı ve Tekkeköy mahallelerinde yoğun hissedildi. Bazı bölgelerde yağmurla birlikte etkili olan fırtına, görüş mesafesini düşürdü; Bağbaşı’nda ise göz gözü görmez hale geldi.
Cankurtaran bölgesinde trafik adeta durma noktasına gelirken, birçok mahallede yollarda su birikintileri oluştu. Trafik ışıklarının devre dışı kalması ise sürücülerin işini daha da zorlaştırdı. Fırtına ve yağmurun aynı anda etkili olduğu anlarda araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar yağışa hazırlıksız yakalandı.
Antalya karayolu su basarken, sürücüler zor anlar yaşadı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir