Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Eşini öldürüp intihar etti! Geriye nikah fotoğrafı kaldı!!!

Denizli'de bir ay önce evlenen çiftten geriye nikah fotoğrafları kaldı. Yaşanan acı olayda karısını tüfekle vurarak öldüren adam, intihar etmişti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 07.10.2025 - 15:11 Güncelleme: 07.10.2025 - 15:11
Eşini öldürüp intihar etti! Geriye nikah fotoğrafı kaldı!!!

Denizli’nin Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi’nde bir apart dairesinde dün gece yeni evli çift yaşamını yitirmiş halde bulundu. Babası Tunay Acar’dan haber alamayan Arda Acar’ın ihbarı üzerine adrese giden ekipler, çilingir yardımıyla içeri girerek Tunay Acar ile bir ay önce evlendiği eşi Keziban Pars Acar’ın cansız bedenlerine ulaştı.

Ön incelemeye göre Tunay Acar’ın, eşi Keziban Pars Acar’ı silahla öldürdükten sonra yaşamına son verdiği değerlendiriliyor. Çiftin 6 ay önce tanıştığı, geçen ay ise nikâh masasına oturduğu öğrenildi. Olay yeri incelemesinin ardından cenazeler otopsi için morga kaldırılırken, savcılık soruşturması sürüyor.

Yakınları ve dostları, çiftin mutluluk anlarına ait nikâh fotoğraflarının geride kaldığını belirterek büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !