Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Basit Bir Cevap, Büyük Bir Umut: Stent Nedir?
Basit Bir Cevap, Büyük Bir Umu...
00:06Dubai’de Şirket Kurmak Orta Doğu’nun Kapılarını Açıyor
Dubai’de Şirket Kurmak Orta Do...
00:03Desteklere Açılan Kapı: TÜBİTAK Danışmanlık ile Onaylanan Pr...
Desteklere Açılan Kapı: TÜBİTA...
00:02DOĞAYLA BAŞ BAŞA BİR TATİL: ÖLÜDENİZ VİLLALARI
DOĞAYLA BAŞ BAŞA BİR TATİL: ÖL...
Denizli’de hayatını kaybeden Nermin Subaşıoğlu, geniş katılımlı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.02.2026 - 18:28
Güncelleme: 18.02.2026 - 18:28
Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen Nermin Subaşıoğlu, 78 yaşında hayatını kaybetti. Vefat haberinin Muhammet Subaşıoğlu tarafından duyurulmasının ardından çok sayıda partili ve vatandaş taziye mesajları ile destek verdi. Kurulan taziye evine ziyaretler gün boyu devam etti.
GÜMÜŞLER’DE YOĞUN KATILIMLI CENAZE TÖRENİ
Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Nermin Subaşıoğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
Gümüşler Şemikler Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.
SİYASET VE İŞ DÜNYASI CENAZEDE BULUŞTU
Cenaze törenine ayrıca ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Tören boyunca taziye dilekleri iletilirken, aileye destek mesajları verildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir