Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli'de kendini askeri personel olarak tanıtan şüpheli, yaşlı vatandaşı 59 bin 600 TL dolandırdı. JASAT ve jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla şüpheli Aydın’da yakalanarak adalete teslim edildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.12.2024 - 03:38
Güncelleme: 18.12.2024 - 03:38
Denizli’nin Tavas ilçesi Yahşiler Mahallesi’nde yaşayan yaşlı vatandaş R.F., kimliği belirsiz bir kişi tarafından dolandırıldı. Kendini askeri personel (üsteğmen) olarak tanıtan şüpheli, R.F.’ye bir dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek evde bulunan paralarını inceleme bahanesiyle alması gerektiğini belirtti. Yaşlı vatandaştan 59.600 TL alan şüpheli, dolandırıcılık olayını gerçekleştirdi.
Olayın ardından Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Tavas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen kapsamlı çalışmalar sonucunda, şüphelinin M.D. olduğu tespit edildi.
Başarılı bir operasyonla Aydın ilinde yakalanan M.D.’nin adresinde yapılan aramada 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve dolandırıcılık olayında kullanılan materyaller ele geçirildi.
Şüpheli M.D., işlemleri tamamlanmak üzere adliyeye sevk edildi. Jandarma yetkilileri, vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir