Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde çıkan yangında 4 çocuklu bir aile evsiz kaldı. Evin tamamen küle döndüğü yangında çocuklarını son anda kurtaran baba Ahmet Türker, yetkililerden yardım istedi. Türker, “Çocuklarımı kurtardım, ona şükrediyorum ama artık hiçbir şeyim yok” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.12.2024 - 07:27
Güncelleme: 08.12.2024 - 07:27
Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe köyünde 2 katlı ahşap bir evde elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın, gece saatlerinde başladı. Uyku esnasında yangını fark eden Ahmet Türker ve eşi Nevin Türker, hemen çocuklarının odasına koşarak 4 çocuğunu kurtardı. Türker ailesi, yoğun dumanla mücadele ederken durumu itfaiyeye bildirdi. Yangına köylüler de yardım etti ancak ev, 3 saatlik bir müdahalenin ardından tamamen kullanılmaz hale geldi.
_google_ers_1733653564.jpg)
Evi yanan baba Ahmet Türker, yaşadığı durumu şu sözlerle anlattı:
“Hepimiz uyuyorduk. Elektrikten çıktı büyük ihtimal, başka bir şeyden olmaz. Uyandığımda evin yarısı yanıyordu. Kapıyı zorla açtım, çocuklarımı can havliyle kurtardım. Kendimi dışarı zor attım. Şimdi elimde hiçbir şeyim kalmadı. Çocuklarımla beraber buraya bir çadır kuracağım artık. Zaten çok borcum var, sıkıntılı durumdayım. Çocuklarımla amelelik yapıyorum. Yetkililerden yardım bekliyoruz, inşallah el uzatırlar.”

Yangın sonrası aileyi yalnız bırakmayan Çiğiltepe Köy Muhtarı Hüseyin Gülcan, Türker ailesinin zor durumda olduğunu belirtti. Gülcan, “4 tane çocukları var, babaları amelelik yaparak günlük 800 lira kazanıyor. Ama bu durumda bir ev yapma şansları yok. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz” dedi.
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Ancak evden geriye yalnızca küller kaldı. Türker ailesinin yaşadığı bu trajedi, köyde ve çevrede büyük üzüntüye neden oldu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir