Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Türk Kızılay Denizli Şubesi Muharrem ayı vesilesiyle beş bin kişilik aşure hayrı gerçekleştirdi. Şube Başkanı Osman Yüceliş; “Bereket mevsiminde sofralarımızı hemşerilerimizin dayanışma ve paylaşma duygusuyla zenginleştiriyoruz. Özü, sevgi ve birlik olan bolluk ve bereketin simgesi bu kıymetli davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz. Aşure Paylaşmaktır” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.08.2022 - 19:25
Güncelleme: 24.08.2022 - 19:25
Denizli’de, Türk Kızılay Denizli Şubesi Muharrem ayı vesilesiyle Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Beş bin kişilik hazırlanan aşure hayrına Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Serhat Akbulut, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğe katılan bazı vatandaşlardan bazıları, meydanda sürekli olarak görev yapan tırda kan bağışında bulundu.
Etkinliğe gösterilen ilgiye teşekkür eden Kızılay Şube Başkanı Osman Yüceliş, “Bereket mevsiminde sofralarımızı hemşerilerimizin dayanışma ve paylaşma duygusuyla zenginleştiriyoruz. Özü, sevgi ve birlik olan bolluk ve bereketin simgesi bu kıymetli davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyoruz. Aşure Paylaşmaktır” dedi.