Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
15:19Denizli, ITB Berlin’de Turizm Gücünü Dünyaya Tanıtıyor
Denizli, ITB Berlin’de Turizm...
Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. Kurtulmuş 12 Eylül Pazartesi başlayacak olan Kurban Bayramı’nın Ramazan Bayramı gibi uzun süreli tatili içinde barındıran bir bayram olacağını açıkladı. Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Numan Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.07.2016 - 06:47
Güncelleme: 11.07.2016 - 06:47
Bir gazetecinin sorusu üzerine Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatili meselesinin Bakanlar Kurulu'nda konuşulmadığını, uzun tatil yorumunun kendisine ait olduğunu söyledi. Kurban Bayramı, 12 Eylül pazartesi günü başlıyor ve 4 gün sürüyor. Tatilin 9 güne çıkması için 16 Eylül cuma gününün tatil ilan edilmesi gerekiyor.
Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. ‘Ölümlü trafik kazasında ciddi bir azalışın olduğunu görüyoruz’ diyen Kurtulmuş, “Yollardaki kör noktaların tespit edilerek buralara yoğunlaşmasında bunun payı var. Ama yine de çok büyük bir rakamdır. Türkiye’de trafik kazalarında sıfır can kaybı için çaba göstermeliyiz. Bir ulusal seferberlik mantığı ile alınacak tedbirlerin yerine getirilmesi zorunludur. Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın” dedi.