Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Mağdur polis adayları görece hazır

Mağdur polis adayları görece hazır
Polis içinde uzun yıllardır devam eden FETÖ yapılanması karşısında Polis Meslek Yüksek Okulu’nda haksız yere elenen ve kendilerine 1803’ler adını veren mağdur polis adayları paralel çetenin çökertilmesinin ardından göreve hazırız mesajı gönderdi.

15 Temmuz’da TSK içerisinde FETÖ/PDY unsurları tarafından yapılan darbe girişimin halk gücüyle püskürtülmesinin ardından Demokrasi Nöbeti devam ediyor.

Denizli’de Delikliçınar Meydanı’nda devam eden Demokrasi Nöbeti’nin bugünkü kısmına geçen yıl Haziran ayında PMYO giren fakat elenen polis mağdurları da katıldı. 30 Haziran 2015’te Polis Meslek Yüksek Okulu’nu kazanan fakat elenen 1803 polis adayının haksız yere elendiğini belirten Mustafa Soyuçok, Emre Hazan, İskender Eren, Mehmet Can Tosgün, İsmail Muhsin Özdel, Serkan Ata, Mehmet Can Tokur, Bilal Bircan ve Yunus Demir Delikliçınar Meydanı’nda ‘FETÖ Mağduru 1803 Atanamayan Polis Göreve Hazır’ yazılı pankart açtı.

Bizler 1803 vatan evladıyız diyen Emre Hazan, “2015 PMYO mezunu atanamayan polisleriz. Devletimizin milletimizin hizmetine hazır Ülkemizin hangi ili olursa olsun fark etmez göreve hazırız. Bizler hain değiliz aksine bu vatan için şehit olmaya varız. Bizleri FETÖ mensubu kişiler eledi. Yaşananlardan sonrada tek tek içeri alınıyorlar. İşte bu yüzden bizler temiziz mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz ağabeylerimizle kardeşlerimizle sırt sırta omuz omuza bu vatan için görev almak istiyoruz” dedi. Elenen polis adaylarından Mustafa Soyuçok ise, “Öncelikle benim ve arkadaşlarım adına tüm şehitlerimizin rahmet ve minnetle yad eder yarılılarımıza acil şifalar dileriz.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu tarihi süreçte şer odalarının ihanetiyle karşı karşıyayız fakat hainlerin hesaplamadıkları bir şey var oda milletimizin ta kendisi. Ülkemizin üstünde kara bulutlar dolaşmakta, vatanimizin üzerine gölge düşürülmeye çalışılmaktadır. Fakat biz biliyoruz ki gölge sadece ışıkla var olabilir ve biz biliyoruz ki ülkemiz için aydınlık günler uzakta değildir. Devletimizin içene yuvalanmış kendine hoca diyen kendini bilmez birinin arkasında yürüyen çapulcuları yuvalarında boğacağız. Bizler 1803 genç devletine ve milletine hizmeti borç bilen, canini esirgemeyecek polis olmak için can atan ama bu FETÖ’nün kendinden olanlara yer açmak için haklarını yediği binlerce vatandaşımızdan sadece bir kişiyiz. Biz devletinin ve milletinin menfaatlerinden 1 milim bile ayrılmamış 1803 fidanız ve biz hazırız. Devletimizin ve milletimize bu kutlu yürüyüşünde yar almak için hak ettiğimiz mesleğimizi yapmak için hazırız” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!