3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

Son Dakika Haberleri

  • Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan ve oğlunu şehit veren 91 yaşındaki Hatice Temel, son yolculuğuna uğurlandı. Komando Er İsa Temel, 1992 yılında Lice'de vatani görevini yaparken girdiği çatışmada şehit düşmüştü.

    Çivril'de Şehit Annesi Toprağa Verildi
  • Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Denizli ziyaretiyle ilgili olarak ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Başkan Doğan, yaptığı açıklamada, ziyaret sırasında AK Partili meclis üyesi adayının da bulunduğunu belirtti ve iddiaları yalanladı. "Anket sonuçları kötü geldikçe paniklediler" diyen Doğan, ziyaretin asıl amacının Merkezefendi'de CHP ve DEM Parti arasında bir ittifak olduğu iddialarını reddetti.

    Şeniz Doğan ortaya atılan DEM iddialarına cevap verdi
  • Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam açıklamasında olurken, 'Emekliler Yılı'nda yeni destek paketleri üzerinde çalışmalar devam ediyor. En düşük emekli maaşı alan kesim için 'Emekli Kart' düzenlemesi gündemde. Ancak bu destekten kimlerin yararlanacağına dair detaylar henüz netleşmedi.

    İlk kez ortaya çıktı: 'Emekli kart' yolda!
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan ve Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der’in cenaze töreni belli oldu. Der, bugün Sarayköy ilçe merkezinde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

    Denizlili şehit Fırat Der'in cenaze töreninin programı belli oldu
  • Denizli'de, üç çocuğun annesi olan Hülya Tortop'u başında soda şişesi kırdıktan sonra 11 kez bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, mahkeme karşısında eşinin sadakatsiz ve agresif davranışlarının cinayetin nedeni olduğunu öne sürdü.

    Hülya hemşireyi 11 bıçak darbesiyle öldürülen koca ile ilgili yeni gelişme
  • Geçmiş yıllardan bu yana ekonomik sıkıntılarla boğuşan Türkiye'de, tüketicilerin karşılaştığı zorluklar giderek artıyor. Ürünlere gelen sürekli zamlar, vatandaşların bütçesini zorlarken, son olarak diş macunu fiyatlarındaki çarpıcı artış dudak uçuklatıyor.

    Diş macunu fiyatları 'nereden nereye' dedirten zam! 4 yıl içerisinde...
  • Denizlili Uzman Çavuş, görev yaptığı Ankara'da beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. 28 yaşındaki uzman çavuş, bugün toprağa verilecek.

    Denizlili Uzman çavuş intihar etti
  • İzmir'de 1997’de İzmir ve Denizli merkezli 99 tekstil şirketi tarafından ortak dış ticaret yapılması için kurulan EGS Giyim Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iflas etti

    Denizli merkezli dev şirket iflas etti
  • Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 12 Mart 2024 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde çok bulutlu hava etkili olurken en yüksek 22 derece seviyelerinde ölçülüyor. Öte yandan yağış geçişleri aralıklarla hafta sonuna kadar sürerken sıcaklıklarda da düşüşler görülecek. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

    Denizli yağışlı havaya giriyor sıcaklıklar düşüyor
  • Denizli’de ramazan ayının vazgeçilmezi Ramazan Pidesinin fiyatı belli oldu. Alınan karara göre 250 gram pide bu yıl 10 liradan satılacak. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Fiyatın maliyet açısından ürünlerin altında kalıyor. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi, bu ramazanda büyük ihtimalle olmayacaktır” dedi.

    Denizli’de Ramazan Pidesinin fiyatı belli oldu
  • Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaat kazasında ağır yaralanan işçi Mahmut Kanyıldıran'dan acı haber geldi. Kanyıldıran, üçüncü katın asansör boşluğuna düşmesi sonucu yaşadığı ağır yaralanmalara rağmen, başka bir hastaneye sevk edildikten sonra hayatını kaybetti.

    Denizli'de İnşaattan düşen işçiden acı haber geldi
  • Denizli’de PAÜ Hastane kafeteryasında meydana gelen silahlı saldırının failleri yakalandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında olayı gerçekleştiren ve bağlantılı olan 5 kişi düzenlenen eş zamanlı baskınlarla gözaltına alındı.

    PAÜ Hastanesi'ndeki saldırı ile ilgili yeni gelişme!
  • Lider kripto para birimi Bitcoin, tarihi rekor seviyesine yaklaşarak soluksuz bir yükseliş sergiliyor. Gün içinde 68 bin 686 dolara kadar ulaşan Bitcoin, Kasım 2021'deki 69 bin dolarlık tarihi zirvesine oldukça yaklaştı.

    Bitcoin rekorun kıyısında! 69 bin dolara çok az kaldı...
  • Denizli'de 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için geri sayım başlarken, kentte kurulacak 2 bin 631 sandıkta 800 bin 548 seçmen, tercihlerini belirlemek üzere sandık başına gidecek.

    Denizli’de yerel seçimde kaç kişi oy kullanacak?
  • Müze ve ören yerlerinde giriş ücretlerinde yapılan düzenlemeyle birlikte yabancı ziyaretçilere yönelik fiyatlar Euro üzerinden sabitlendi. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar nedeniyle yıl içinde sık sık değişen fiyatlar, artık Euro üzerinden belirlenecek ve sabit kalacak.

    Pamukkale giriş ücretlerine zam!
  • Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarındaki indirim sevincinin hemen ardından, LPG'li araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. Akaryakıt ürünlerinden biri olan LPG otogazın litre fiyatına, 4 Mart 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak şekilde 83 kuruşluk bir zam yapılmış olması bekleniyor.

    Araç sahipleri dikkat! LPG'ye yeni zam yolda...
  • Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 2 Mart 2024 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde özellikle öğle saatleri itibariyle yer yer hafif şekilde yüzünü gösteren sağanak yağış geçişleri akşam saatlerine doğru etkili olmaya başlarken gün içerisinde en yüksek sıcaklık ise 19 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan sağanak yağış geçişleri yarın ve yeni haftada da etkili olmaya devam edecek. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

    Meteoroloji’den Denizli için hafta sonu yağış açıklaması: Kaç gün sürecek?
  • Denizli'de PAÜ Hastanesinde bir kişi, 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Hastane kantini önünde meydana gelen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı. Yaralılar hemen tedavi altına alınırken, saldırganlar ise kaçtı. Polis kaçan şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

    Denizli'de hastanede silahlı saldırı! Vurup kaçtılar
  • Denizli'de Afgan kadın, evinde ölü bulundu. Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda kadının bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Denizli'de Afgan kadın bıçaklanarak öldürüldü!
  • Yüksek gıda enflasyonunun etkisiyle Ramazan ayı hazırlıklarını yapmaya çalışan vatandaşlar için market raflarındaki kolilerin fiyatları önemli ölçüde arttı.

    Ramazan kolisine dev zam!