Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

2021 Yılının Genç Spor Şal Modelleri

2021 Yılının Genç Spor Şal Modelleri
​​​​​​​Tesettür giyimin temeli vücut hatlarının gizlenmesi ve saçların kapatılmasıdır. Bu nedenle İslami giyimin olmazsa olmazı eşarp ve şallardır. Eşarp belli yaş üzeri tesettürlü hanımlar arasında sıkça kullanılan, klasik stil giyime uygun bir ana aksesuar olarak bilinir. Şallar ise genç tesettürlü hanımlar tarafından daha çok tercih edilen ürünlerdir.

Tesettür giyimin temeli vücut hatlarının gizlenmesi ve saçların kapatılmasıdır. Bu nedenle İslami giyimin olmazsa olmazı eşarp ve şallardır. Eşarp belli yaş üzeri tesettürlü hanımlar arasında sıkça kullanılan, klasik stil giyime uygun bir ana aksesuar olarak bilinir. Şallar ise genç tesettürlü hanımlar tarafından daha çok tercih edilen ürünlerdir. Bunun nedeni şalların daha spor bir görünüme imza atması ve günlük kıyafetler ile de rahatlıkla kullanılabilmesidir. Muhafazakâr giyimin temel taşı olan eşarpların giyim tarzına bir saygınlık ve zarafet kattığı tartışmasızdır. Ama bu özellik genç tesettürlü hanımları daha çok spor şal modelleri arasında seçim yapmaya yönlendirmiştir. Oysa eşarp çeşitleri de spor tarza uygun üretilebilir ve genç şal modelleri üretildikleri kumaşa göre klasik ve ağır bir hava yaratabilir. Sonuç olarak eşarplar ve şallar aynı işlevi gören ve tesettürlü hanımların şıklığına şıklık katan ürünlerdir. Burada önemli olan eşarp ya da şal seçimi yapmaktan kaliteli dokuma ve kumaşlardan yapılan, konforunuzu ve sağlığınızı ön plana alan ürünleri seçmektir. Eşarp ve şalların tarzı ne olursa olsun derinizin hava almasına engel olmamalı ve her mevsimde kullanılabilmelidir. Tüm bu kriterleresahip genç şal modelleri ile eşarpları Zülays’ta bulmanız mümkün.

Her tarzda tesettürlü kadının kendine uygun giyim ürünlerini bulabileceği Zülays, genç eşarp modelleri ile spor şal modelleri üretimini yaparken hava alan, yüksek kalite kumaşları kullandı. Zülays’ın genç şal modelleri aslında her yaştan ve her tarzdan tesettürlü kadının ihtiyacını karşılıyor. Zülays genç eşarp modelleriarasında astra medine ipeği ya da simli kumaşlardan yapılmış şalları tercih ederseniz tarzınız klasik stile yaklaşacaktır. Krep şifon şallar ise hem spor hem de klasik her iki tarza da uyum sağlar. Zülays’ın örme spor şal modelleri ile jazz kumaş genç şal modelleri ise günlük ve spor tarzı yansıtır. Örme ve jazz kumaş eşarp ve spor şal modelleri oversize gömlekler, spor tunik ve sweatler ile tulumların üzerine çok yakışırken modern trençkotlar ile de tam bir bütünlük sağlar. Uzun elbise, klasik takımlar ve feracelerinize en çok yakışan genç eşarp modelleri ise parlak görünümlü ipek ya da simli kumaşlardan üretilen çeşitlerdir. Krep kumaş ise bir ara form bir tarz yaratarak hemen her kıyafetinize eşlik edip şık görünmenizi sağlarlar. 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 4
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!