Denizli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Subaşıoğlu Sırakapılar Mahallesi’nde Vatandaşla Buluştu

Başkan Subaşıoğlu Sırakapılar Mahallesi’nde Vatandaşla Buluştu
Başkan Subaşıoğlu Sırakapılar Mahallesi’nde Vatandaşla Buluştu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Sırakapılar Mahallesi’nde vatandaşların ve terziler odası üyelerinin katılımıyla düzenlenen kahvaltıdaydı. Denizli Terziler Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular Ve Giyim Sanatkârları Odası Atalay Coza ile Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yıldız da katıldı. Başkan Subaşıoğlu önce Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı, ardından da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Subaşıoğlu, vatandaşın sorularına da tek tek cevap verdi.


“3 YIL İÇİNDE HİÇ BOŞ GÜNÜMÜZ OLMADI”
Kahvaltıda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak 30 Mart 2014 te yapılan seçimle beraber kuruluşumuzu başlattık. Mart ayının sonunda 3. yılımızı dolduruyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hiçbir günümüzü boş geçirmeyerek siz Merkezefendide yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için gayret içinde olduk. Şimdi arkamıza baktığımızda her mahallemizde tamamlanan ya da tamamlanacak projemiz var. Bu projelerin hepsini sizlerle beraber yaptık” dedi.


“TÜRKİYE’DE 13 AYDA BİR HÜKÜMET DEĞİŞTİ”

Başkan Subaşıoğlu, belediye ilgili çalışmaları anlattıktan sonra da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili vatandaşları bilgilendirdi. Aynı zamanda siyaset bilimci kimliği ile de ön plana çıkan Subaşıoğlu, Türkiye’de eskiden hükümetlerin 13 ila 14 aylık süreçlerde sürekli değişime uğradığını anlattı. 16 Nisan’daki halk oylamasıyla birlikte Türkiye’nin önünün açılacağını ve koalisyon hükümetlerinin son bulacağını söyleyen Başkan Subaşıoğlu, ülkede artık istikrarlı hükümetlerin çıkacağını kaydetti. Başkan Subaşıoğlu, “Biliyorsunuz şu anda Türkiye’de 65.Hükümet var. 94. Cumhuriyet yılımızı kutluyoruz. 94 yılda ortalama 13-14 ayda hükümet değişikliği var. Bu durum ülkemizi hep yerinde saydırdı. Soruyorum size, bize deseydiniz ki 13 ay süreniz var. Bu sürede ne yapabilirsiniz? Cevap belli. Bugün Merkezefendide hiçbir proje olmazdı. Şimdi halk oylamasından sonra ‘Evet’ çıkmasıyla ülkemiz daha da ileriyle koşar adımlarla gidecek. Biz güçlü bir Türkiye’nin derdindeyiz. Bundan sonra Türkiye hep istikrarla yönetilecek” ifadelerine yer verdi. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!