Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

En güzel 10 balayı mekanı

En güzel 10 balayı mekanı

Hemen hemen her insan, romantizmi en uç noktalara kadar yaşayacağı bir balayı hayal eder. Eğer siz de onlardan biriyseniz, balayınızı rüya gibi geçirebileceğiniz yerleri derledik.

  1. Paris

Aşkın ve romantizmin simgesi olan Paris, her yıl binlerce kişinin balayı için en çok tercih ettiği yerlerden. Eyfel Kulesi’nin muazzam görüntüsü karşısında, sevgilinizle romantik bir akşam yemeği, aşkınızı tazeleyecek. Ayrıca, tarihi ve kültürel yanlarını keşfetmek isteyenler için de, Orsay Müzesi, Opera Garnier, Vendome, Aleksandr Köprüsü, Meclis Binası ve Chatalet Meydanları gibi pek çok alternatif mevcut. Bu şehirde balayı yapmak isterseniz yapmanız gereken Shengen vizesi almak. Yolculuk süreniz ise yaklaşık 3 buçuk saat sürmekte.

Paris uçak bileti için Biletmar’ı ziyaret edebilirsiniz.

 

  1. Hawaii

Balayı için en iyi seçeneklerden biri olan Hawaii, sizlere muhteşem imkanlar sunacak. Aynı zamanda Lost, Jurassic Park ve Godzilla gibi dev film ve dizilere ev sahipliği yapmış bir mekan. Yanı sıra sörf tutkunları için de benzersiz bir yer olacaktır. Berrak suyu ve tertemiz kumsallarında harika bir balayı geçireceksiniz. Hawaii’ye gidebilmek için, ABD vizesi almanız gerekiyor ve yolculuk süresi yaklaşık 17 ila 30 saat arasında değişiyor.

  1. Mısır

Dünyanın en eski medeniyetlerinin yaşadığı ve bir o kadar da ilginç bir ülke olan Mısır, pek çok kişinin oldukça merak ettiği bir yer. Eğer siz de sıradanlıktan sıkılmış, değişik ve yeni yerler keşfetme arzusundaysanız, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Mısır’a gidebilmeniz için, 20 yaşın altında veya 45 yaş üstündeyseniz vize almanız şart. Eğer bu yaş aralığındaysanız havaalanında kolaylıkla vize alabilirsiniz. Yolculuk süreniz ise yaklaşık 2 buçuk saat sürmektedir.

  1. Maldivler

Balayı çiftlerinin en uğrak noktalarından biri olan Maldivler, size hayalinizdeki balayını yaşatacak. Adeta tropikal bir cennet olan bu ada, dinlenme ve rahatlama konusunda resmen bir dünya markası. Üstelik buraya gidebilmek için vize almanıza da gerek yok. Yolculuk süresi yaklaşık 9 buçuk saat.

  1. Koh Samui

Balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği mekanlar arasında yer alan Koh Samui, her beklentiyi karşılayacak cinsten. Burada yapmak isteyip de yapamadığınız, görmek isteyip de daha önce göremediğiniz pek çok alternatif mevcut. Özellikle dünyaca ünlü zengin mutfağı karşısında asla geri dönmek istemeyeceğiniz bir tatil beldesi. Üstelik diğer yerlere göre her bütçeye uygunluğu ile de nam salmış. 12 ila 15 saatlik yolculuğa sahip bu tropik adaya gidebilmeniz için vize gerekmiyor.

6.          Seyşeller

Romantizm ve aşk dolu bir balayı yaşamak isteyenler için adeta biçilmiş kaftan olan Seyşeller, sizleri zengin doğası ve el değmemiş ormanları ile huzura boğacak. Bunların yanında 111 adadan oluşan bu yerde, her zevke uygun alternatif bulmak çok kolay. Bu muhteşem yere gitmek, ve el değmemiş toprakları görmek istiyorsanız biletlerinizi ayarlamaya başlayın.Üstelik vize almanıza gerek yok ve yolculuk süresi 17 ila 23 saat arasında değişmekte.

7.           Viyana

Neredeyse her kişinin gitme hayalleri arasındadır Viyana. Avusturya’nın başkenti olan bu şehir, alışverişiyle ünlü olduğundan pek çok kadının hayallerini süslekmekte. Bunun yanında eğlence hayatı ve tarihi dokusu ile de, sizlere muhteşem bir balayı yaşatacak. Viyana’ya gidebilmeniz için, Avusturya vizesi almanız gerekiyor ve uçuş süresi sadece 2 saat 15 dakika.

Viyana uçak bileti için Biletmar’ı ziyaret edebilirsiniz.

8.           Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Yakın olması sebebiyle de Türkiye’den pek çok çiftin her yıl akın ettiği bu yer, adeta Akdeniz’de bir cennet. Sizlere birçok eğlence imkanı sunacak olan bu yer, su ve dalış sporları konusunda da oldukça iyi. Ayrıca yavru vatana gitmek için, pasaporta dahi ihtiyacınız yok. Yolculuk süresi ise 1 buçuk saat.

9.           Finlandiya

Meşhur kutup ışıklarını görebileceğiniz yerlerden biri de Finlandiya. Üstelik yatarken bu ışıkları görebilmeniz için tasarlanmış pek çok oda var. Yani kısacası balayı çiftleri için harika bir yer. Yanı sıra ülkeye özel, ünlü saunalarını da denemeyi unutmayın. Yolculuğun 3 saat 25 dakika sürdüğü bu yere gitmek için vize almak gerekmekte.

10.          Vancouver

Kanada’nın en popüler şehri olan Vancouver, büyüleyici bir balayı geçirmenizi sağlayacak. Yemyeşil doğası ve huzurlu yaşam koşulları, pek çok çiftin balayı için tercih etmesine sebep. Her şeyden uzak, sakin ve bir o kadar da romantik bir balayı geçirmek isterseniz bu mekan tam da size göre. Gidebilmek için ise Kanada vizesi almak gerekiyor ve yolculuk süresi yaklaşık 14 saat.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!