Denizli
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

En güzel oyunlar ve hileleri

En güzel oyunlar ve hileleri

Yorucu bir günün ardından zihnimizi boşaltmak ve keyifli vakit geçirmek için oyun oynayabilirsiniz. Birden çok detayı size gösteren bilgisayar, konsol oyunları yada basit ama eğlenceli mobil oyunlar olsun hepsi bizim iyi vakit geçirmemiz için hazırlanmıştır. Facebook vb. sosyal ortamlardaki oyunlar ise eş dost ve arkadaşlarımızla rakip olarak oyun oynamamızı sağlar. Gerçek hayattaki rekabeti bilgisayar başında yaşamamıza olanak sağlar.


Bilgisayar Oyunları

Bilgisayar oyunları yüksek boyutludur ve gerçekten kaliteli, üstün özellikli bir bilgisayara sahip olduğunuzda zevkle oynanabilecek oyunlardır. Gerçek hayatta deneyimleyemeyeceğiniz savaş, araba yarışları, dövüşler, basketbol, futbolu bilgisayar ve konsol sayesinde deneyimleyebilirsiniz. Gerçek bir emek ve zaman ister. Başarılı olmak için çok pratik yapmanız gereklidir.

Mobil Oyunlar

Bilgisayar oyunları gerçekten büyük emek  ve zaman harcamamız gereken oyunlar olduğu için insanlar genelde mobil oyunları tercih ederler. Şeker patlatma, hedef vurma, mini maçlar, klasik türk oyunları ve masa oyunları gibi türleri bulunan mobil oyunları Google play store’dan indirebilirsiniz. Eğer Google Play sahibi değilseniz arama motorlarına Google play indir yazarak Google Play’i telefonunuza indirebilirsiniz.

Sosyal Oyunlar

Facebook gibi sosyal ortamlarda oynanan Okey, Batak, Bilardo, Araba yarışı gibi oyunlardır. Mobil telefonlar üzerinden de oynanabilen bu oyunlarda genellikle karşınızdaki rakip arkadaşınız veya gerçek kullanıcılardır. Bu oyunlar sayesinden gerçek hayattaki rekabeti yaşayabilir. Arkadaşlarınızla ayrı olsanız da beraber bir aktivite yapmış olursunuz. En sosyal oyun türü bu olduğu için sosyal oyunlar olarak adlandırılabilir.

Oyun Hileleri

Oyun oynarken geçemediğiniz bir bölüm veya sıkıldığınız bir anda oyun hilelerine başvurarak anında o bölümleri geçebilirsiniz yada oyundaki en yüksek skoru elde etmek için yasadışı yollara başvurmak isteyebilirsiniz. İşte o anlarda Cheat Engine adlı programdan yararlanabilirsiniz. Sosyal oyunlar gibi internet tarayıcısında oynanan oyunlarda çok etkili bir program olan Cheat Engine internet tarayıcınızın ayarları ile oynayarak size büyük avantajlar sağlar. Cheat engine ve kullanımı hakkındaki detaylı bilgiyi habule.com sayfasında bulabilirsiniz.

Bilgisayar oyunları, diğer oyunlar, oyun hileleri ve aklınıza takılan herşey için Habule.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!