Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Havlu Kenarı Dantel Örnekleri ve Örgü Çeşitleri

Havlu Kenarı Dantel Örnekleri ve Örgü Çeşitleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan örgü model giyim ürünleri, sizleri hem soğuk havalara karşı koruyacaktır hem de oldukça şık bir görünüme imza atmanızı sağlayacaktır. Bu modeller ile kolaylıkla günlük şık kombinler oluşturabilirsiniz. Giyim sektöründe örgü çeşitleri kış aylarında oldukça sık kullanılmaktadır ve farklı modeller ile şık görünümler oluşturabilirsiniz. Bu örgü modelle artık elbiselerde de çok sık kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle kış aylarında örgü modelli elbiseler ile oldukça şık görünümler oluşturabilirsiniz, gece davetlerinde de örgü elbise modelleri ile daha çekici gözükebilirsiniz.

Özel gece davetleri için de abiye modeller artık çok daha fazla seçenekler ile karşımıza çıkmakta. Dantelli, pul işlemeli, kadife görünümlü pek çok farklı abiye modelini tozlu giyim sitesinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Ayrıca bu gece elbiselerini her modelde ve tarzda online olarak görebilmeniz mümkün. Tek tık ile kolaylıkla tüm abiye seçenekleri görebilir sepetinize ekleyebilirsiniz. Tozlu giyim abiye elbisemodelleri ile gittiğiniz her yerde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Özellikle modern ve Minimalist tarzda modanın trendlerinden oluşan abiye modelleri ile oldukça şık bir görünüme imza atacaksınız. Aynı zamanda bu abiye modelleri herkesin bütçesine uyum sağlayacak fiyatlar ile sizlere sunulmaktadır.

Havlu kenarı örnekleri ile de banyonuzu renklendirebilirsiniz. Özellikle el becerisi olan hanımların çok sık yapmayı tercih ettiği havlu kenarlarında klasikleşmiş modeller yerine daha modern ve farklı modelleri görebilirsiniz.  Bu örgü biçimi ile havlularınız şık, renkli modeller ile daha hoş bir görünüme sokabilirsiniz. Özellikle en çok tercih edilen havlu kenarı dantel örnekleri, lale ve çiçek motifli olan modellerdir. Bu modeller ile oldukça zarif havlular oluşturabilirsiniz. Kendi zevkinize göre havlu kenarı modelleri oluştururken mutlaka dantel kullanmalısınız. Daha güzel ve şık bir görünüm olan dantel modeller günümüzde pek çok havlu markasının da sık sık kullanmayı tercih ettiği kenarlardan biridir. Bu havlu kenarı modelleri ile daha renkli bir banyoya sahip olmak için renkli oya iplerini tercih edebilirsiniz ve boncuk işlemeleri ile de bu kenarları süsleyebilirsiniz, bu şekilde daha dikkat çekici ve şık bir havlu kenarı oluşturmuş olacaksınız.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!