Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

SERİNHİSAR’DA GEMİ LİMANA YANAŞIYOR

SERİNHİSAR’DA GEMİ LİMANA YANAŞIYOR
Fatih Gündüz'ün yeni köşe yazısı... SERİNHİSAR’DA GEMİ LİMANA YANAŞIYOR

Önümüz yerel seçim artık kısa denilebilecek kadar zaman kaldı tabi ki Siyaset için 24 saat bakarsın çok uzun, bakarsın çok kısadır.

Bu yazımda serinhisardaki esen siyasi rüzgarın nereye estiğini yazmak istedim.

Serinhisar’da hepinizin bildiği gibi iki aday var bunlardan biri Cumhur ittifakı adayı sayın şeref Turhan diğeri ise eski belediye başkanlarından Millet ittifakı adayı sayın Hüseyin Gemi her iki adayda elbette güçlüdür ve Serinhisar için çalışacaktır ondan zerre şüphemiz yoktur.

Bu siyasi bir yarıştır Umut ederiz ki ; Hizmet yarışı olsun, projeler yarışsın halk karnesini sandıkta versin.

Halkta kabul gören ipi göğüsler diyelim

Bana bu yarışta kim önde derseniz edindiğim izlenim ve gördüğüm kadarı ile Gemi limana yavaş, yavaş yanaşıyor.

Neden mi ? Sayın Şeref Turhan serinhisara uzak kaldı, Kendini tanıtıncaya kadar sandıklar açılıp oylar sayılacak, geçtiğimiz yıllarda yatağana ne zaman bir cenazeye gitsem Sayın Gemi’yi hep gördüm, Yatağan ile ilgili ne zaman kapısını çalsak sonuna kadar açtı. Tabi bunları bulunduğu Serinhisar içinde yapmıştır.

Ayrıca MHP’den belediye başkan adayı olan ve herkes tarafından cumhur ittifakı adayı olarak açıklanması beklenen sayın Halil Öztürk’ün aday yapılmaması ya da öyle uygun görülmesi serinhisarda tepkiye yol açmıştır. Bu tepki sandığa yansır mı ? Bilemeyiz bunu zaman gösterecek ama bilinen şu ki adaylar netleşip sahaya indiğinde sular durulduğunda uzaktan limana doğru yaklaşan bir gemi var yok diyen kendini kandırır.

Siyasetçi onun adayı, bunun adayı, şunun dayısı bilmem kimin yakını gibi lisan yerine herkesin adayı olmalı kazandığında rozetini çıkarıp bulunduğu yöreye hizmet etmeli ve hiç bir insanı sandıktaki oy rengine göre ayırmadan herkese eşit olarak doğru olanı yapmalıdır. Demokrasi sandıktır, Demokrasi insanların hür düşüncesinin yansımasıdır. Sen ondansın, insan mısın ? Dediğin an demokrasiye inanmamış ters düşmüşsündür ve demokrasi cahili olmuşsundur.

Serinhisar Denizli’den ülkemize açılan bir penceredir yatağanın kılıcı , serinhisarın leblebisi ve Ege’nin en güzel mesireliği yatağan kefe yaylası ile de parmakla gösterilecek güzide bir ilçedir.

Tespitlerim kişisel düşüncelerim ve edindiğim izlenimlerdir.

Kazanan Serinhisar olsun...

Kazanan oy rengine göre değil tüm insanlar olsun,

Kazanan kefe yaylası, Serinhisar leblebisi ve yatağan kılıcı olsun...

Kazanan birlik olsun hizmet olsun...

SAYGILARIMLA...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!