Denizli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Seçim Koordinasyon Merkezi Yoğun Katılımla Açıldı

Seçim Koordinasyon Merkezi Yoğun Katılımla Açıldı
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı, Merkezefendililerin yoğun katılımıyla yapıldı. Açılış töreninde konuşan Subaşıoğlu, kalfalık döneminin bittiğini şimdi sıra ustalık döneminde olduğunu söyledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, Saltak Caddesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen tören ile yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekilleri, Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Avni Örki, MHP ve BBP’nin yöneticileri katıldı.

“ONURUNU VE GURURUNU YAŞADIM”

AK Parti Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kurucu bir belediye başkanı olmaktan duyduğu onuru ve gururu anlatarak; “Merkezefendi gibi güzel bir ilçemizin kurucu belediye başkanı olmaktan büyük bir onur duydum. Kısa sürede yapılanmasını tamamlayan ve hizmet vermeye başlayan belediyemiz, kısa sürede önemli projeleri hayata geçirdi ve siz değerli merkezefendililerimizin hizmetine sundu” dedi.

“5 YILDA ÖDÜLLÜ PROJELERE İMZA ATTIK”

5 yıl içerisinde Merkezefendi Belediyesi’nin önemli ve ödüllü projelere imza attığını ifade eden Subaşıoğlu, “Eğitimden, sağlığa, sosyal alanlardan, kültür sanat yatırımlarına kadar birçok önemli projeleye imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu projelerimizin Türkiye’nin önemli kuruluşlarından birincilik ödülü alması da projelerimiz konusunda ne kadar hassas olduğumuzu gösterdi” dedi.

“ŞİMDİ SIRA USTALIK DÖNEMİNDE”

5 yıllık görev süresi içerisinde hem belediye teşkilatlanmasını hem de önemli projeleri hayata geçirmenin onurunu yaşadığını belirten Başkan Muhammet Subaşıoğlu, kalfalık dönemini geride bıraktıklarını ifade ederek, şimdide ustalık dönemi için yola çıktıklarını belirtti. Başkan Subaşıoğlu, yeni dönemde Merkezefendi’nin yine önemli projelere imza atacağını ifade etti.  Konuşmaların ardından AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!