Denizli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Subaşıoğlu Yeni Dönem Vizyon Projelerini Açıkları

Subaşıoğlu Yeni Dönem Vizyon Projelerini Açıkları
Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, yeni dönemin vizyon projelerini açıkladı. Çocuktan yaşlısına kadar herkese hitap eden projeler salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, 2019-2024 döneminin vizyon projelerini açıkladı. Subaşıoğlu, 7’den 70’e tüm Merkezefendililerin merakla beklediği projeleri Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM) Servergazi Salon’da yapılan lansman toplantısında açıkladı. Denizlililerin ihtiyaçlarına cevap verecek ustalık dönmeni vizyon projeler salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Başkan Subaşıoğlu, “5 yılımızı geride bırakıyoruz. Bu dönemimizde hemşerilerimizin önceliklerine göre projelerimizi ve hizmetlerimizi hayata geçirdik. Çok şükür tüm projelerimizde öz kaynaklarımızı kullandık ve 5 yılımızı borçsuz olarak tamamlıyoruz. Çıraklık dönemimizi alnımızın akıyla sona erdiriyoruz. Şimdi Merkezefendili hemşerilerimizin teveccühü ile 2019-2024 dönemi bizim için ustalık dönemi olacak. Bu dönemimizde de ilçemize yakışır projelerimizi hayata geçireceğiz. İlk kez göreve gelir gibi heyecanla ve aşkla ilçemize hizmet edeceğiz. 5 yıllık tecrübemiz de bu dönemde güç kaynağımız olacak. Hemşerilerimizin bize olan sevgisi, inancı ve güveni her daim ilçemize olan hizmet aşkımızı yüceltiyor. Tüm hemşerilerimizi projelerimizi açıklayacağımız lansman toplantısına davet ediyorum” dedi.

Başkan Subaşıoğlu’nun büyük günde açıkladığı o projeler;

Merkezefendi Belediyesi Çocuk Üniversitesi (Kodlama Eğitimleri, Yazılım Atölyeleri, Bilim Laboratuarı, Eğitim Kürsüleri, Kültür – Sanat Eğitim Kürsüleri, Müzik Eğitimi, Drama Merkezi, Mini Kütüphane, Çocuk Ar-Ge, Rabotik Atolyeler, Akademik Tğrkçe, Matematik Eğitimi, Muhakeme Eğitimi, Resim Eğitimi, Tiyatro Okulu, Etüt Merkezi, Kampüsler, İletişim Ve Medya Eğitimi)

Kadın – Aile Sağlıklı Yaşam Merkezleri(Aile Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığı, Sağlık Danışmanlığı, Kadınlara Özel Spor Yapma İmkanı Barındıran Merkezler)

Yeni Parklar, Yeni Temalar(50 Mahallede yeni parklar, yeni temalar)

Engelli Dostu Merkezefendi Belediyesi(Hizmete açtığımız engelsiz yaşam akademimiz daha da zenginleşen faaliyetlerle tam bir koordinasyon ve sosyalleşme merkezi olacak)

Kapalı Pazaryerleri(ihtiyaç duyulan mahallemize kapalı Pazaryeri)

Merkezefendi Gençlik Merkezi(Genç AR-GE, Genç Kafe, Genç Eğlence, Genç Kütüphane, Genç Spor, Genç Beyin, Genç Topalantı, Genç Kitap, Genç Etüt)

Merkezefendi Belediyesi Drag Pisti(Merkezefendi’de OFF-ROAD’dan sonra yeni bir adrenalin merkezi)

Bisiklet Destek Merkezi(Bisiklet Tamirhanesi, Gezici Bisiklet Destek, Bisiklet Eğitimi, Emanet Bisiklet)

Merkezfendi Kapalı spor Salonu(Merkezefendi’ye yakışan, her detayı ile modern kapalı spor salonu)

Tiyatro Okulu(Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezinde Çocuklar için Tiyatro Okulu)

Merkezefendi Belediyesi Hizmet Binası(Yer altı otoparkından arşiv merkezine, kreşinden yemekhanesine, meclis salonundan, çocuk oyun alanlarına kadar tam bir yaşam alanı olarak modern Merkezefendi Belediyesi Hizmet Binası)

Hanımeller Çarşısı(Merkezefendi’de yaşayan kadınların bizzat kendi ürettikleri ürünleri satabilecekleri modern bir çarşı)

Bağımlıkla Mücadele Merkezi(çocukların ve gençlerin her türlü bağımlıktan uzak tutacak, önleyici faaliyetler merkezi)

Spor Eğitim Merkezleri(Basketbol, futbol, tenis, masa tenisi ve birçok spor branşından uzman spor eğitim merkezleri)

Yeni Yollar Yeni Standartlar(yeni dönemde de 50 mahalleye yeni yollar)

Basketbol Gelişim Merkezi(Basketbol Eğitim Salonları, Sosyal Alanlar Basketbol Uzmanlık Merkezi, Profesyonel Basketbol Koçları altyapı eğitimleri, Hedef Basketbol ilçesi Merkezefendi)

Mini Fuar Alanı(Merkezefendi’de vergi levhası sahiplerine özel sektörel ürün sergileme  ve stok eritme merkezi)

Temiz Çevre Sağlıklı Gelecek

Projelerinin sunumunun ardından Merkezefendi Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi adayları ve protokol üyeleri tek tek sahneye çağrılarak büyük günün fotoğrafı çekildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!