Denizli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

TCDD Personel Alımını Kaçırmayın

TCDD Personel Alımını Kaçırmayın
 TCDD personel alım haberlerini yılların verdiği tecrübe ile takipçilerine aktaran trenhaber.com sitesi ile sizlerde personel alımlarından anında haberdar olun.

 Türkiye ve Dünya’dan tüm demiryolu haberlerini en hızlı şekilde takipçilerine sunan Türkiye’nin demiryolu haber sitesi trenhaber TCDD, TCDD Taşımacılık, TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ ve TÜDEMSAŞ’ın haberlerinin yanı sıra İzmir’de TCDD ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortak iştiraki olan İZBAN, Ankara’da BAŞKENTRAY, İstanbul’da ise MARMARAY haberlerini en hızlı şekilde takipçilerine ulaştırıyor.

Yaptığı haberler demiryolu gündemini belirleyen trenhaber sitesi aynı zamanda Türkiye’nin bir çok kentindeki hafif raylı sistem projelerindeki son gelişmeleri takipçilerine ulaştırıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa metrolarında yaşanan gelişmelerde sitede yer alıyor.

TCDD personel alım ilanlarını sitede yer alan özel kategoride ilk duyuran sitenin mobil uygulamalarını indirerek personel alım haberlerini ilk siz duyabilir başvuru şartlarını öğrenebilirsiniz. TCDD ve Taşımacılık A.Ş. personel alımı ile ilgili son duyurular personel alım ilanları, müracaat şartları istenen evraklar ve atama sonuçlarını ilk olarak trenhaber.com’da bulabilir ve TCDD personel alımını kaçırmazsınız.

Site aynı zamanda güncel tren saatlerini okuyucuları ile paylaşmakta olup, Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, İstanbul-Konya ve Eskişehir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinin yanı sıra Denizli-İzmir, Adana-Mersin arasında çalışan bölgesel tren saatlerini ve bilet fiyatlarını sunuyor. Tren yolculuğu öncesi bilmeniz gerekenler, yolculuk kuralları, tren bileti alma yöntemleri, bilet satışı yapılan gar ve istasyonların telefon numaralarını da bulabileceğiniz site sizleri bekliyor.

TCDD’nin popüler treni olan ve son günlerde adından ok söz ettiren Doğu Ekspresi ile ilgili haberleri ile de tren bileti bulmak için büyük çaba sarf eden yolculara yol gösteriyor. Ankara-Kars arasında sefer yapan ve ünü yurt dışına ulaşan Doğu ekspresi yabancı turistlerin de gözdesi oldu. Biletleri günler öncesinden satışa çıkan Doğu Ekspresinde yer bulmakta zorlanılıyor. Ankara'dan Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum güzergahını izleyen Doğu Ekspresi, bin 310 kilometre mesafeyi 25 saate kat ettikten sonra Kars'a ulaşıyor.

TCDD Personelinin sesi olan sitede sendikaların, derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının haberleri, basın açıklamaları ve etkinliklerine de yer verilmektedir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!