Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Afyon Güncel Asayiş Haberleri

Afyon Güncel Asayiş Haberleri

Gündeme dair son dakika haberlerin ayrı kategoriler halinde sıralanması siz değerli  takipçilerin haberlere daha rahat bir şekilde ulaşmasını kolaylaştıracaktır. Örnek verecek olursak, Afyon haber olarak asayişe dair paylaşımlar ön plana çıkmaktadır. Kent merkezindeki ve ilçelerdeki asayiş olaylarına dair haberler an ve an uzman editörler tarafından büyük emeklerle hazırlanmaktadır.

 

Mesela son olarak Afyon’un Bolvadin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan araç ortadan ikiye bölünmüştü. Meydana gelen trafik kazasında sürücü kazadan hafif yaralı olarak kurtulmuştur. Örnek verdiğimiz bu kaza haberindeki gibi her vatandaş şanslı olmayabiliyor. Her yıl ülkemizde ve dünyada binlerce kişi trafik kazasında hayatını kaybediyor. Yine trafik kazaları dünyada da milyonlarca kişinin de ciddi şekilde yaralanmasına ve uzun süreli sağlık problemleri ile karşı karşıya kalmasına sebep oluyor.

 

 

Afyon Son Dakika Asayiş Haberleri

Afyon haberleri olarak yukarıda belirttiğimiz gibi trafik kazası haberine değinilmiştir. Kaza haberlerinin yanında hırsızlık, yan kesicilik, dolandırıcılık, uyuşturucu, cinsel suçlar, tarihi eser kaçakçılığı, define arama, gasp olayları, cinayet haberleri de Asayiş kategorisinde son dakika paylaşımları ile dikkat çekmektedir. Örneğin Afyon köy ve ilçelerinde son güllerde evinin bahçesinde kenevir eken şahısların fazlalaşması ve Jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları ile şüphelilerin yakalanarak gözaltına alınması haberleri dikkatlerden kaçmıyor.

 

Son olarak birkaç haberden daha örnek verecek olursak, Afyon’da durdurulan bir araç içerisinde arama yapılmış, yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen yüzlerce hoparlör, teyp, uydu alıcısı, kablo gibi elektronik eşyalar ele geçirilmiştir. Yine emniyet kolluk kuvvetleri tarafından bir ikamet adresinde yapılan aramada tarihi eser niteliği taşıyan sikke ve objeler ile beraber el detektörü, metal arama detektörü,ruhsatsız av tüfeği,  kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Ele geçirilen tabancalar hakkında idari yaptırım tutanağı düzenlenmesi ve şüpheliler hakkında işlem yapılması güncel asayiş haberleri dahilinde gözler önüne serilmiştir.

 

Yine bu tarz asayiş haberleri yayınlanmaya devam ediyor. Böylece Afyonlu vatandaşların asayiş olaylarını takip etmesi sağlanıyor

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!