Denizli
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Arabaya değil insana öncelik!

Arabaya değil insana öncelik!
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu, "Kentimizde işe yetişmek, okula gitmek, eve dönmek hayatımızdan binlerce saat çalıyor. İnsanımızın ömrü yollarda törpüleniyor dedi. Trafiğin, milyonlarca insanımızın sağlığını bozduğunu ve iş verimliliğini düşürdüğünü ifade eden Mehmet Çobanoğlu toplu ulaşım araçlarında, insanlarımızın çuval gibi istiflendiğini, milyarlarca litre benzinin havaya savrulduğunu belirtti. Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin halkçı ve kamucu belediyeciliği, ulaşım sorununu kökünden çözecektir" dedi.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu, "kentimizde işe yetişmek, okula gitmek, eve dönmek hayatımızdan binlerce saat çalıyor. İnsanımızın ömrü yollarda törpüleniyor dedi. Trafiğin, milyonlarca insanımızın sağlığını bozduğunu ve iş verimliliğini düşürdüğünü ifade eden Mehmet Çobanoğlu toplu ulaşım araçlarında, insanlarımızın çuval gibi istiflendiğini, milyarlarca litre benzinin havaya savrulduğunu belirtti. Çobanoğlu, Vatan Partisi’nin halkçı ve kamucu belediyeciliği, ulaşım sorununu kökünden çözecektir" dedi.

Çobanoğlu şöyle devam etti; “Halkçı, kamucu Vatan Partisi belediyeciliğinde kentlerimizde ulaşımı felç eden, insanlarımızı geren, zaman ve enerji kaybına yol açan şehircilik anlayışı ve ulaşım yapısı temelden değiştirilecektir. Kentlerimizin düzenlenmesinde uydu kentler ve mahalleler sayesinde dostluğa, kamu hizmetine, sağlığa, eğitime, kültüre, sanata, spora ve eğlenceye ulaşım kolaylaştırılacaktır.

PARASIZ TOPLU TAŞIMA!

Büyük kentlerin üstünü yaşanır hale getirmenin yolu, yerin altında yol açmaktır. Ulaşım hızla yerin altına indirilecektir. Yeraltı ve yerüstü raylı ve lastik tekerlekli ulaşım projeleriyle toplu taşımacılığa öncelik verilecektir. Organize Sanayi Bölgesini kent merkezine ve kentin içinde bağlantılarla bağlayan raylı sistem mutlaka hayata geçirilecektir. Mümkün oldukça kent merkezinde birçok alan trafiğe kapalı ya da yalnızca toplu taşıma araçlarının girebileceği şekilde düzenlenerek halkın kent merkezinde rahatça dolaşması sağlanacaktır. Elektrikli araç şarj istasyonlarını yaygınlaştıracağız. Hızlı, güvenli, sağlıklı, rahat ulaşım sistemi kurulacaktır.

En ileri teknoloji ve buluşlarla maliyetler düşürülerek toplu taşıma kademeli olarak ücretsiz hale getirilecektir. Toplu taşıma araçlarında yolculuğu zevkli kılmak ve zamanın değerlendirilmesi için olanaklar düzenlenecek, çocuklu ana babalar için özel tasarımlar geliştirilecektir. Kadın, çocuk, yaşlı ve engelli dostu ve sağlıklı toplu taşıma sistemi oluşturulacaktır. Arabayı totem haline getiren emperyalist anlayışa son verilecek, yayaların huzur ve güvenliği sağlanacaktır. Bisiklet kullanımı özendirilecektir. Canları iki tekerin üzerinde olan motokuryelerin ve bisikletlilerin güvenliği için özel çözümler uygulanacaktır. Kolay ve güvenilir ulaşım için oylar Vatan Partisi’ne.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!