Denizli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Araç Kiralamada Kalite ve Uygun Fiyatlar İçin Adres Belli: Carvento

Araç Kiralamada Kalite ve Uygun Fiyatlar İçin Adres Belli: Carvento

Araç kiralama her mevsim ihtiyaç duyulan hatta yılın belli dönemlerinde popülaritesi artan bir hizmettir. Özellikle tatil ve bayram gibi seyahatlerin yoğunlaştığı dönemlerde araç kiralama hizmetlerine gösterilen ilgi artmaktadır. Bu aynı zamanda araç kiralama sektörünün büyümesine ve bu alanda hizmet veren şirketlerin çeşitlenmesine neden olmaktadır. Uzun ya da kısa vadeli, bireysel ya da kurumsal araç kiralama hizmetleri tercih edilirken mutlaka bu alanda deneyimli, profesyonel ve güvenilir araç kiralama şirketleri seçilmelidir. Araç kiralama sektörünün yenilikçi ismi Carvento hem bireysel hem kurumsal müşterilerinin kısa dönem araç kiralama ve uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarını en uygun, hesaplı, güvenilir ve kaliteli çözümlerle karşılamaktadır. Siz de araç kiralama hizmetini bu işin uzmanlarından almak için vakit geçirmeden Carvento’nun avantajlı dünyasıyla tanışın.


Ülkemizde farklı ölçeklerdeki işletmelerin en çok tercih ettiği araç kiralama hizmetlerinin başında filo kiralama gelir. İstanbul filo kiralama hizmetlerinin en çok talep gördüğü şehir olma özelliğini taşısa da sağladığı avantajlar nedeniyle bu hizmet diğer illerimizde de giderek artan bir ilgi görmektedir. Filo araç kiralama hizmetlerinden faydalanan şirketler, ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için toplu araç satın alımı yapmak zorunda kalmazlar. Filo araç kiralama hizmeti alan işletmerler filo araç kiralama sözleşmesi imzalar. Bu sözleşme kapsamında ihtiyaçlarına uygun özellikteki araçları, belirli bir ücret karşılığında ve belirli bir zaman için kiralarlar.



Filo araç kiralama hizmeti için aslında bir “outsource” uygulaması demek yanlış olmaz. İşletmeler filo araç kiralama hizmetinden yararlanarak işletme maliyetlerini düşürme imkanı elde ederler. Bu aynı zamanda işletme öz kaynaklarını, işlerini büyütmelerini sağlayacak yatırımlara yönlendirme ve çok daha efektif bir şekilde kullanma imkanı sağlar.



Araç kiralama sektörünün öncü isimlerinden Carvento, filo araç kiralama hizmeti almak isteyen müşterilerine hızlı, kaliteli, uygun fiyatlı, güvenilir ve ihtiyaçlarını karşılayacak alternatifler sunar. Bu sayede işletmeler serbest piyasada dahil oldukları rekabet ortamında faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürme avantajından yararlanırlar. Yüklü nakit çıkışı yaparak araç satın almaktansa daha avantajlı olduğu bilinen araç kiralama hizmetinden faydalanırlar. Son derece kârlı bir hizmet olarak kabul edilen Carvento filo araç kiralama hizmetleri işletmelere, işletme kaynaklarını koruma, kredibilitelerini güçlü tutma ve likiditelerini farklı yatırımlara yönlendirme konularında avantaj sağlar.



Filo araç kiralama hizmetlerinin farklı ölçeklerdeki işletmelere sağladığı diğer bir avantaj, kiralanan araçlarla ilgili her tür takibin filo araç kiralama hizmeti veren Carvento’nun uzman personeli tarafından yapılıyor olmasıdır. Bu aynı zamanda işletmelerin bu süreçleri takip etmek için gereken iş gücünden tasarruf etmesi anlamına gelir. Ayrıca kiralanan araçların yakıt masraflarının tamamı işletmeler tarafından giderleştirilebilir. Bu da işletmelerin vergi avantajlarını ikiye katlamasını sağlar.



Carvento, kısa ya da uzun süreli araç kiralama hizmetini tercih eden müşterilerine araç kiralama süresi boyunca kaliteli ve kapsamlı hizmetler sunmayı temel prensibi olarak kabul eder. Sektöründe lider bir marka olan Carvento aynı zamanda  Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu 360 servis noktası ile müşterilerine üst düzey hizmet vererek yüksek müşteri memnuniyeti oranlarına ulaşmayı hedefler. 7/24 Assistance hizmeti ile ihtiyaç duydukları her an müşterilerine destek sağlayan Carvento’un sağladığı diğer bir avantaj anlaşmalı lastik servislerinde lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri sunmaktır.



Filo Araç Kiralama Avantajlarını Biliyor musunuz?


Filo araç kiralama, bu hizmetten yararlanmayı tercih eden işletmeler açısından pek çok avantaja sahip olmak anlamına gelir. Bu nedenle her geçen gün çok daha fazla sayıda işletme filo araç kiralama hizmetini tercih etmektedir. Filo araç kiralama hizmetlerinin sunduğu en önemli avantajı, işletmeler açısından araç satın almaya göre çok daha uygun maliyetli olması olarak kabul edilir. İşletmeler Carvento filo araç kiralama hizmetini tercih ettikleri andan itibaren; kullanılan araçların bakımı, vergisi, sigortası, evrak işleri ve zaman ve para harcamayı gerektiren birçok detayla uğraşma yükümlülüğünden kurtulurlar.



İşletmeler satın aldıkları araçların ÖTV ve KDV miktarını gelir vergisinden düşebildikleri gibi ÖTV ve KDV ile ilgili işlemlerden sonra kalan miktarı da  vergi matrahından amortisman olarak 5 yıllık sürede düşme imkanına sahiptirler. Ancak satın aldıkları araçların kasko, yedek parça, bakım onarım gibi harcamalarını gider olarak göstermeleri söz konusu değildir. Filo araç kiralama işleminden sonraki muhasebeleştirme süreci ise araç satın alımından sonraki muhasebeleştirme sürecinden farklılık göstermekte ve  şirketler açısından pek çok farklı avantajı beraberinde getirmektedir.



Filo araç kiralama hizmeti alan işletmelerin, kiralama faturasındaki KDV miktarını indirilecek KDV hesabına ekleyip muhasebeleştirmeleri mümkündür.  Ayrıca filo kiralama hizmetine dahil olan araç ya da araçların faturalarında bulunmakta olan KDV miktarıyla ilgili işlemlerin yapılmasından sonra kalan meblağı da gider olarak gösterme hakları bulunmaktadır. Filo araç kiralama hizmeti süresince kasko, sigorta, yedek parça, bakım ve onarım giderleri Carvento tarafından karşılandığından işletmeler bu maliyetleri karşılama yükümlülüğünden de kurtulmaktadırlar.






































































 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!