Denizli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Zolan geleceğin yetenekleri ile buluştu

Başkan Zolan geleceğin yetenekleri ile buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 farklı branşta ücretsiz spor kursları düzenleyen belediyenin çocuklarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Osman Zolan, çeşitli spor dallarında eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.

Ziyaret programına Başkan Zolan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut da katıldı. Başkan Osman Zolan, tekvando, bale, satranç, masa tenisi, karate, jimnastik, judo ve yüzme alanlarında ücretsiz spor kurslarına katılan çocukların antrenmanlarını izleyerek, aileleriyle sohbet etti. Ayrıca, Başkan Zolan, çocuklarla masa tenisi oynayarak renkli bir etkileşimde bulundu ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Zolan geleceğin yetenekleri ile buluştu

Başkan Zolan, spor kurslarının çocuklara ve gençlere yönelik yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak, "Büyükşehir olarak tüm imkanlarımızı geleceğimiz için seferber ediyoruz. Spor kurslarıyla gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunuyor, onları spora teşvik ediyoruz" dedi. Başkan Zolan, ayrıca tesis içinde bulunan fitness salonunu da ziyaret ederek, tüm kursiyerlere ve eğitmenlere başarılar diledi.

Başkan Zolan geleceğin yetenekleri ile buluştu

“7’den 70’e herkes spor yapıyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent için gayret ettiklerini belirterek, 22 ayrı branşta verdikleri ücretsiz spor kurslarının geleceğe yapılan en güzel yatırımlardan biri olduğunu söyledi. Denizli’de yaşayan herkesin spor yapması için birçok spor tesisi yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, “Bu tesislerde 7’den 70’e herkes spor yapıyor. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor kurslarımıza yoğun ilgisi bizleri daha da çok mutlu ediyor. İnşallah bu tesislerimizde yetişen çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, yetenekleri olacak” dedi. Sporun çocukları, gençleri geleceğe hazırlamak açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Büyükşehir olarak tüm imkanlarımızı geleceğimiz için seferber ediyoruz. Onlar inşallah bizden daha başarılı olacak ve şehrimizi, ülkemizi daha ileriye götürecekler” diye konuştu. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!