Denizli
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Zolan’dan her mahalleye 3-6 yaş oyun alanı müjdesi

Başkan Zolan’dan her mahalleye 3-6 yaş oyun alanı müjdesi
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3-6 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet sunmak amacıyla inşa edilen Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanı, hizmete girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Selçukbey Mahallesi'nde bulunan bu oyun alanını ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3-6 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz hizmet sunan Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanı'nın açılışını gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Selçukbey Mahallesi'nde yer alan bu oyun alanını ziyaret etti ve önemli açıklamalarda bulundu.  Ziyaret sırasında Başkan Zolan'a, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve diğer yetkililer eşlik etti.

Başkan Zolan, Selçukbey 3-6 Yaş Oyun Alanı'nda bulunan iki sınıfta toplam 40 çocukla bir araya geldi. Miniklerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Zolan, çocuklara boyama kitabı hediye etti. Aynı zamanda minikler, yaptıkları resimleri Başkan Zolan'a takdim ettiler. Velilerle de bir süre sohbet eden Başkan Zolan, kent genelinde her alanda hizmetlerine devam ettiklerini vurguladı.

Başkan Zolan, açıklamasında, "İnşallah bundan sonra her mahallemizde 3-6 yaş arası oyun alanları, kreşler ve birçok sosyal alanlar yaparak yolumuza devam edeceğiz" diyerek, çocukların sağlıklı ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebileceği alanları artırma kararlılığını dile getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür projelerle çocuklara ve ailelere yönelik sosyal hizmetlere odaklanıyor. 

“Çalışan anneler için çok kıymetli”
En güzel hizmetin geleceği emanet edecekleri çocuklara yapılan olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ilkini Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde açtıkları projenin ikincisini Selçukbey Mahalle’sinde hayata geçirdiklerini söyledi. 3-6 yaş arası çocukların burada öğretmenler eşliğinde güzel vakit geçirip, eğitim alacaklarını anlatan Başkan Zolan, “Çocuklarımızın öğretmenler eşliğinde eğitim alması, sosyalleşmesi ve yeni arkadaşlar edinmesini amaçlayan oyun alanı projemizin ikincisi gerçekleştirdik. Ailelerimiz nefes almak için çocuklarını buraya bırakabilecek. Burası çalışan anneler için de çok çok kıymetli bir ortam olacak. İnşallah bundan sonra her mahallemizde 3-6 yaş arası oyun alanı, kreşler ve birçok sosyal alanlar yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!