Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Blistex

Blistex

Dermokozmetik markaları içerisinde önemli bir yer alan Blistex özellikle dudak bölgesinde yaşanan kuruma, çatlama gibi problemleri çözümler geliştirmektedir. Dudaklarda havanın değişimi, stres, soğuk, rüzgâr gibi sebeplerle birçok problem ile karşılaşılabiliyor. Özellikle dudaklarda oluşan kuruluk çözüm bulunmadığı taktirde ilerleyerek çatlamalara kadar gidebiliyor. Bu durum acı ve ağrıya sebep olurken hem görüntü olarak kişiyi rahatsız ediyor hem de hayat kalitesini düşürebiliyor.

Gün içerisinde konuşma esnasında oldukça sık kullandığımız dudaklarımızda problem olması halinde sürekli bir rahatsızlık oluşabiliyor. Bu yüzden dudakların nemlendirilmesi oldukça önemli bir rol alıyor. Dudakların nemlendirilmesi aynı zamanda dudakta çatlama, kanama, yara oluşumu gibi problemlerinde önüne geçilmesini sağlıyor.

Dudakların nemlendirilmesi için geliştirilen ürünleri bulunmaktadır. Bu ürünlerden hafif kuruluklar için kullanabilecekleriniz olduğu gibi çatlama noktasına kadar gelmiş olan ve acı veren kurumalara da kullanacağınız ayrı geliştirilmiş ürünler bulunmaktadır. Dudaklarda nemlendirme ve besleme yapmak isteyenler için ise geliştirilen farklı aromalara sahip liplerde bulunmaktadır.

Aloe Vera Etkisini Hissedin!

Classic Lip Protector ürünü içeriğinde Aloe Vera ve E vitamini bulundurmaktadır. Aynı zamanda papatya içeriği ile de hoş bir tada sahiptir. İçeriğinde bulunan vitaminler sayesinde dudaklarınızda hızlı bir şekilde nemlenme gözlenir. Gün içerisinde istediğiniz sıklıkta kullanabileceğiniz bu ürün aynı zamanda SPF 10 güneş kremi de içermektedir. Bu özelliği sayesinde dudaklarınızı aynı zamanda güneş ışınlarına karşı da korumayı hedefler.

Lip Brillance Stick ise dudaklarınızda oluşabilecek kuruluklar için geliştirilmiş bir formüldür. Dudaklarınızı hem nemlendirir hem de içeriğinde bulunan ışıltılar sayesinde dudaklarınıza doğal bir parlaklık katar. Dudaklarınızın günlük nemlendirme rutinine destek olan ürünü gün içerisinde her ihtiyaç duyduğunuzda tekrar sürebilirsiniz.

Blistex Lip Relief Cream

Dudaklarda hava değişimine, soğuğa ve strese bağlı olarak oluşabilecek olan kuruma ve çatlamalar için geliştirilen Blistex Lip Relief Cream ileri derecede kurulmaların görüldüğü durumlarda kullanılıyor. Özellikle çatlamaya bağlı oluşan acı ve yara problemleri için kullanılması tavsiye ediliyor.

İçeriği sayesinde dudaklarınızın koruma kalkanının iyileştirilmesine destekte bulunuyor. Aynı zamanda güneş korucu özelliği ile aynı zamanda hasar görmüş dudaklarınızı güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyarak daha fazla hasar oluşmasını da engelliyor. https://www.recete.com/blistex/ sayfasında bu ürünü ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!