Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Bozkurt Belediyesi'nden İnceler'de Ramazan ayına yakışır iftar etkinliği!

Bozkurt Belediyesi'nden İnceler'de Ramazan ayına yakışır iftar etkinliği!
Bozkurt Belediyesi, iftar sofrasını ilçenin büyük mahallelerinden biri olan İnceler'de kurdu. İftar sonrası semazen gösterisi, ateş şovları, sahne gösterileri ve Hacivat-Karagöz oyunu sergilendi.

Bozkurt Belediyesi, iftar sofrasını ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan İnceler'de kurdu. Toplu iftar etkinliğine İncelerli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplu iftar sonrası sahne şovları, semazen gösterisi, ateş şovları, illüzyon şovları ve Hacivat-Karagöz oyunu gösterisi yapıldı.

Toplu iftar etkinliğinde Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP  Bozkurt Belediye Başkanı adayı Birsen Çelik, bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Çelik, 'Bu mübarek günde 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'te beraber birlik ve beraberliğimizi bu sofrada bizimle paylaştığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Saygılar sevgiler sunuyorum. İnceler bizim için çok önemli İnceler bizim vatanımız 2014 yılında maalesef ve maalesef 6360 sayılı yasayla belediyeliği gitti. Sizlerin çok üzüldüğünü biliyorduk. Mahalle olmuştu İnceler ve bu acıyı sizlere hissettirmemek için 2014 yılında belediyenin kapandığını sizlere belli etmememiz lazımdı ve kapatmadık ne yaptık zabıtamızı almadık İnceler'den, iş makinemizi almadık İnceler'den, posta işletmemizi kapatmadık. Çünkü bizim için İnceler önemliydi. İstedik ki İnceler halkı

Belediyesinin gittiğini fark etmesin. Evet sevgili vatandaşlarımız gidin Gemiş'e bakın, gidin Beylerli'ye bakın. Onların da belediyeliği gitti ama şu anda gayet yalnız ve maalesef yoksun halde. Bozkurt'ta olduğumuz müddetçe her perşembe sizlerin yanında olmaya çalıştık ve istedik ki belediye başkanınızla aranızda hiç duvar olmadan aranıza hiç kimse girmeden hizmet alabilmeniz için çaba sarf ettik. İnşallah 1 Nisan'dan sonra da aynı çabamızla bu işi sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

Bozkurt Belediyesi'nden İnceler'de Ramazan ayına yakışır iftar etkinliği!

BAŞKAN ÇELİK, İNCELER'E KAFE PROJESİNİ AÇIKLADI

İnceler Mahallesi ile ilgili projelerini de anlatan Başkan Çelik, 'Bizim için önemlisiniz dediler ki 'İnceler'e bir kafe lazım dediler' hemen planı projeyi hazırladık, imarını bitirdik. Önümüzdeki ay sadece İncelerlinin çalıştığı bir kafe restorantı olacak. Siz isteyeceksiniz biz yapacağız. Şu anda 80 tane

hanemizde evde bakım hizmetlerimiz ve 3 kap sıcak yemeğimiz her gün İnceler'e geliyor sayısı hızla artıyor. Bizim en büyük projemiz bu. Yaşlının düşkünün arkasında bir Bozkurt Belediyesi olduğunu herkes bilsin. En önemlisi yapılan betonlardan yapılan yollardan daha önemlidir bu bizim için. O nedenle sizlerden bu desteği verdiğiniz için sonsuz teşekkür ediyorum evet dedik ki İnceler bizim için önemli. Ben İnceler'in bizim için önemli olduğunu 31 Mart'ta bir daha göreceğim. Bundan eminim. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum. İyi ki varsınız iyi ki bugün burada beraberiz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!