Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel bir konser verdi. Katılımcılar, unutulmaz bir performans izlerken çocukların yetenekleri büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için bir dizi etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden biri olan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası'nın konseri, muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Program, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi ve çok sayıda davetli ile vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

Koro Şefi Görkem Karagün yönetiminde sahne alan çocuklar, seslendirdikleri şarkı ve türkülerle izleyicileri büyüledi. Yetenekleri ve performanslarıyla büyüklerini adeta büyüleyen çocuklar, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yansıttılar. Davetliler, çocukların performansına eşlik ederek coşkuyu artırdılar ve birlikte şarkılar söyleyerek bayramı kutladılar.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ve Orkestrası'nın muhteşem performansı, katılımcıları duygulandırdı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlamını bir kez daha hissettirdi.

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

“YATIRIMLARIN EN BÜYÜĞÜ İNSANA YATIRIMDIR”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Marım gecenin sonunda konsere katılan herkese teşekkür ederek, bu özel programa emek veren başta çocuklar olmak üzere herkesi tebrik etti. Ailelere de teşekkür eden Marım, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun şehir dışı programı nedeniyle konsere katılamadığını ifade ederek, çocuklar ve ailelerin her birini yürekten kutladığını iletti.

Denizli Büyükşehir Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

Marım konuşmasına şöyle devam etti: "Yatırımların en büyüğü insana yatırımdır. Bizler, yolunda yürüdüğümüz, bize ışık tutan, bu cumhuriyeti kuran, gençlerimizin gelecekte yol göstericisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında yolculuğumuza devam edeceğiz. Belediyemiz sanata ve kültüre her zaman, her şeyden daha fazla ağırlık verecektir" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkanvekili Marım, konsere katılan çocuklara günün anısına hazırlanan madalyalarını takdim etti.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!