Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Büyükşehir’den bir taziye evi daha

Denizli Büyükşehir’den bir taziye evi daha
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların acılı günlerinde başsağlığı dileklerini daha rahat bir ortamda kabul edebilmeleri için kent merkezindeki ikinci taziye evini Aktepe Mahallesi'nde hizmete açtı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin girişimiyle hayata geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Aktepe Taziye Evi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Başkan Zolan, yaptığı konuşmada, vatandaşların zorlu günlerinde yanlarında olmak ve taziye ziyaretlerini daha uygun bir ortamda gerçekleştirebilmek adına Aktepe Mahallesi'nde bir taziye evi açtıklarını belirtti.

Yeni taziye evinin, vatandaşların başsağlığı dileklerini daha rahat bir ortamda iletebilmelerine olanak tanıyacağını ifade eden Başkan Zolan, bu tür sosyal tesislerin toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini dile getirdi. Program, yapılan konuşmaların ardından taziye evinin açılışıyla son buldu.

Büyükşehir’den bir taziye evi daha

Mevlid-i Şerif ve hayır organizasyonları da yapılabilecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi ile kışın soğuk ve yağıştan, yazın sıcaktan dolayı gerçekleşen sıkıntıların önüne de geçileceğini belirten Başkan Osman Zolan “Geçen hafta Kayıhan Mahallemizde taziye evimizin açılışını yaptık, bugün de Aktepe ve bölgemize hitap edecek taziye evimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Buranın asli görevi taziye evi, ancak uygunluk durumuna göre arzu eden vatandaşlarımızın Mevlid-i Şerif, hayır gibi organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. Sadece taziye evi değil, eğitim, kurs gibi etkinlikleri de gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun inşallah” diye konuştu.  

Büyükşehir’den bir taziye evi daha

 Denizli Büyükşehir Belediyesi Taziye Evi

Aktepe Mahallesi’nde yer alan taziye evi, 276 metrekare kapalı alana sahip olup, içerisinde taziye salonu, mescit, mutfak, ofis, teras ve abdesthane yer alıyor. Cenaze sahiplerinin taziyelerini kabul edebileceği gibi sosyal tesiste hayır veya taziye yemekleri de verilebilecek. 
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!