Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli için serinleten haber gökgürültülü sağanak yağış geliyor

Denizli için serinleten haber gökgürültülü sağanak yağış geliyor
Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji Denizli için 4 Temmuz 2023 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu yer yer az bulutlu yer yer parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 38 dereceye kadar tırmanırken bunaltıcı sıcaklık etkili oluyor. Öte yandan perşembe günü itibariyle ise Denizli genelinde sağanak yağış geçişleri yüzünü göstermeye başlayacak. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji tarafından hazırlanan Denizli için yeni hava tahmin raporunda şehir genelinde bunaltıcı sıcaklığa karşı uyarı yapılırken sağanak yağış için ise gün verildi. İşte detaylar...

Haftanın ikinci iş son gününe 22 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde en yüksek sıcaklık 38 dereceye kadar çıkıyor. Sıcaklık önümüzdeki günlerde düşüş gösterirken gökgürültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor.

SICAKLIK SÜRÜYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji tarafından hazırlanan yeni hava tahmin raporuna göre termometrelerin 30 derece üzerindeki seyrini sürdürdüğü Denizli genelinde sağanak yağış için gün verilerek uyarı yapıldı.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde (YARIN) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 24 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 39 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın dördüncü iş gününde (PERŞEMBE) sabah saatlerinde 25 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra çok bulutlu gökyüzü ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı 35 dereceyi gösteriyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 23 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde sıcaklık 32 derece seviyelerinde seyrederken sıcak hava yüzünü göstermeyi sürdürüyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 22 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin etkili olmasıyla birlikte termometreler 35 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Haftanın son gününde (PAZAR) ise gökgültülü sağanak yağış etkisini sürdürecek. Sıcaklık en düşük 19 derece olurken en yüksek 33 derece olması bekleniyor.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!