Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli-İzmir tren biletlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Denizli-İzmir tren biletlerine zam! İşte yeni fiyatlar
Denizli-İzmir treni ve İzmir-Denizli tren biletine zam geldi. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan yüzde 15 zam geldi. Peki, yüzde 15’lik zammın ardından Denizli-İzmir, İzmir-Denizli tren biletleri ne kadar oldu? Denizli-İzmir treni hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde…

Denizli’den İzmir(Basmane) gidecek yolcuların sırasıyla; Denizli, Goncalı, Sarayköy, Buharkent, Horsunlu, Pamukören, Kuyucak, Nazilli, Atça, Sultanhisar, Köşk, Umurlu, Aydın, İncirliova, Germencik, Ortaklar, Çamlık, Selçuk, Tepeköy, Torbalı, Pancar, Cumaovası, Havalimanı, Gaziemir son durak olan Basmane istasyonunda durur. Yolculuk Denizli İzmir arası 4 saat 15 dakika sürer. Denizli İzmir tren saatlerini öğrenmek için sitemizden takip edebilirsiniz. Denizli’den İzmir’e trenle gidecek olan yolcuların 8 ayrı saat diliminde Denizli’den İzmir’e tren kalkıyor. İlk Denizli’den kalkan tren ilk 4.20’de diğer trenler ise 6.05’te, 8.25’te, 09:58'te 12.20’de, 14,40’da, 16.15'te ve 18.00 saatlerinde Denizli’den İzmir’e tren gidiyor. Denizli’den İzmir’e gidecek yolcuların ilk durağı Goncalı oluyor. Yolculuk 4 saat 15 dakika sürerken yolculuk sırasında eşyalarınızı yanınızdan ayırmamaya dikkat edin.  Yaz kış dönemi fark etmeden Denizli İzmir seferleri sabah 4.20’de başlar akşam 18.00’a kadar devam eder. İzmir  – Denizli arası son tren seferi 18.00’dadır. 24 istasyon bulunan hatta 8 tren seferi yapılıyor. Denizli İzmir tren biletlerini internetten veya Denizli Tren garından alabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra 15 dakika öncesinden Denizli Garında olmakta yarar var.

DENİZLİ-İZMİR ARASI KAÇ SEFER VAR?

Denizli İzmir Tren saatleri güncellendi. Göller Ekspresi’nin de seferlere başlamasıyla Denizli’den günlük 8 tren İzmir seferi yapıyor. İzmir’den de aynı şekilde 8 tren Denizli seferini yapıyor.

DENİZLİ İZMİR TRENİ NE KADAR SÜRER?

Denizli İzmir arasında tren yolculuğu yaklaşık 4 saat 15 dakika sürmektedir. Bu trenler Denizli Aydın İzmir arasında her gün işlerler.

TREN BİLETLERİNE ZAM

Denizli ulaşımında büyük öneme sahip Denizli-İzmir tren biletlerine zam yapıldı. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan yüzde 15 zamla, Denizli-İzmir tren biletleri 88 liraya çıktı. Bazı seferlerin fiyatları ise 90 lira oldu. Denizli-Aydın tren bileti ise 30 liraya çıktı.

Yeni güncellenen sefer listesi şu şekilde:

Denizli-İzmir tren biletlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Denizli-İzmir tren biletlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!