Denizli
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Şirketler Basketbol Liginde heyecan başlıyor

Denizli Şirketler Basketbol Liginde heyecan başlıyor
Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Basketbol Amatörleri Derneği (DEBAGED) iş birliğiyle Denizli'de spor kültürünün geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen Denizli Şirketler Basketbol Ligi, DSO hizmet binasında düzenlenen lansman ve kura organizasyonu ile başladı.

Lansmana, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Yönetim Kurulu üyeleri ve DSO üyesi firmalar ile birçok davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını DEBAGED Başkanı Sinan Soylu gerçekleştirdi. Soylu, kentte basketbol kültürünün geliştirilmesi için yapılan çalışmaları anlatarak, projeye katkılarından dolayı Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Denizli Şirketler Basketbol Liginde heyecan başlıyor

DSO Başkanı Kasapoğlu ise, sporun birleştirici ve iyileştirici gücüyle projenin olumlu etkilerinin olacağına inandığını ifade etti. Yoğun iş temposu içinde bu projenin şirket çalışanlarına bir nefes aldıracağını belirtti.

DEBAGED Genel Sekreteri Taylan Erdoğmuş, "Denizli Şirketler Basketbol Ligi" ve turnuvanın nasıl gerçekleştirileceği konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. İlk kurayı DEBAGED Başkanı Soylu, Abalıoğlu Şirketler Grubu adına çekti. DSO Başkanı Kasapoğlu ise, Altıntop Kuruyemiş adına kura çekimini gerçekleştirdi. Milli Takım sporcuları Beyzanur İlçak, Meryem Alaca ve Fatma Koçak da kura çekimine katılarak, şirketlerin gruplarının belirlenmesine katkı sağladı.

Denizli Şirketler Basketbol Liginde heyecan başlıyor

Denizli Sanayi Odası'na kayıtlı firmaların çalışanlarından oluşan takımların karşılaşacağı organizasyonda, 24 şirket takımı şampiyonluk için mücadele edecek. 6 takımdan oluşan 4 grupta şirketler, tek devre lig statüsünde mücadele edecek. Grup aşaması sonrası ilk ikiye giren takımlar yarı finale yükselecek, 3. ve 4. olanlar ise dostluk kupası maçları için bir sonraki tura geçecek. Yarı final gruplarından çıkan ilk iki takım final four oynayacak.

Bu organizasyonla iş dünyasının bir araya gelerek sosyalleşmesi hedeflenirken, şirketler arasında güçlü bağlar kurulması, aidiyet duygusunun artması ve takım ruhunun gelişmesi amaçlanıyor. Ayrıca, organizasyondan elde edilen gelirlerle Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) iş birliğinde ihtiyaç sahibi okullara basketbol sahaları yapılması planlanıyor. Turnuva, 12 Mayıs Pazar günü saat 12:00'de Mektebim Koleji Spor Salonu'nda başlayacak ve Temmuz ayına kadar devam edecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!