Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de “BİREVİM”e ilgi giderek büyüyor

Denizli’de “BİREVİM”e ilgi giderek büyüyor
2020-2023 arasını Tasarruf Seferberliği dönemi ilan eden “BİREVİM”; “180 Günde Birlikte Mümkün” projesi kapsamında, “Kırımızı Tim” etkinliklerine devam ediyor.

BİREVİM Denizli Şube Müdürü Veli Koç, “Denizli ticari faaliyetler açısından oldukça hareketli bir şehir. Biz de Birevim Denizli Şubesi olarak sektörün ilk önce ülkemizde büyümesi ve ardından tasarruf finansı ile başka ülkelere açılması için gerekli tüm çabayı göstermeye hazırız. Denizli Şubesi olarak sadece 2020 yılının ilk 6 ayında 10 bin başvuru alarak büyük bir başarıya imza attık. Bu yılın ilk 6 ayında teslimat adetlerimiz geçen yılın aynı dönemine göre tam 3 kat arttı. Bu bizim için oldukça gurur verici bir başarıdır. Bir yandan Denizlilinin ev ve araba hayaline kavuşmasına vesile olurken, diğer yandan Denizli ekonomisine 10 milyon TL tasarruf finansı yönetimi ile katkıda bulunduk.

 

Tüm bunların yanı sıra Denizli şubesi olarak her yaştan ve eğitim seviyesinden insanı ekibimize katarak hem sektöre nefer yetiştiriyor, hem de milli ekonominin kalkınmasına vesile oluyoruz. Bu da yaptığımız işe olan bağımızı güçlendiriyor ve motivasyonumuzu üst seviyelere çıkarıyor. Hedefimiz, şehrimiz Denizli’de yıl sonuna kadar 10 bin tasarruf sahibini Tasarruf Finans Yöntemi ile buluşturmak. Böylelikle Denizli halkının Birevim yöntemleriyle tanıştıktan sonra başta ev ve araba olmak üzere birçok farklı ihtiyacına çözüm bulacağına ve bizlerin de onların hayallerini gerçekleştirmeye vesile olacağımıza inanıyorum.”

 Didem Sübar Özdemir

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemiyle sektörüne yön veren “BİREVİM”in, 4 yıllık Tasarruf Seferberliği dönemi kapsamında ülke sathına yaymayı hedeflediği “180 Günde Birlikte Mümkün” iletişim ve farkındalık projesinin, iç iletişim ve çalışan motivasyonu ayağı olan “Kırmızı Tim” in yeni durağı Denizli Şubesi oldu.

 

Didem Sübar Özdemir: “Sektördeki her 3 müşteriden 1’nin ev ve araba sahibi olmasına vesile olduk.”

Denizli şubesinde, tüm şube çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen Kırmızı Tim canlı yayınında, Denizli’nin, Nisan ayında lansmanını yaptıkları kampanyada en başarılı iller arasında yer aldığını vurgulayan BİREVİM Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir, “Bu kampanyamızın ve ‘Birlikte Tasarruf Finansı’ yöntemimizin ülke genelindeki sonuçları da ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 4 yıldır sektörde faaliyet gösteren bir marka olarak, sektördeki her 3 müşteriden 1’inin ev ve araba sahibi olmasına vesile olduğumuz gibi emekliden çiftçiye, yeni evli çiftten tüm aile bireylerine ve her kesimin farklı ihtiyaçlarına paylaşım ekonomisinin bir parçası olması için çalışıyoruz. Tasarruf sahiplerimizin birlikte tasarruf etmenin gücünü hissetmelerini sağlayarak Japonya, Almanya gibi ülkelerin klasmanını hedefliyoruz. Birevim olarak en büyük farklarımızdan biri de tasarrufları doğru yatırımlara yönlendirmemiz. Özellikle Denizli gibi yatırım potansiyeli büyük illerimiz için bu daha da ön plana çıkıyor.” dedi.

 

Veli Koç: “Denizlili tasarruf sahiplerimiz, Tasarrufa İlk Adım paketine büyük ilgi gösterdi. Her beş sözleşmeden birini Tasarrufa İlk Adım Paketi oluşturuyor.”

Kırmızı Tim canlı yayınında sektöre yenilikçi bir yaklaşım getiren Tasarrufa İlk Adım Paketi ile ilgili Denizlililerden yoğun ilgi gördüğünü belirten BİREVİM Denizli Şube Müdürü Veli Koç sözlerine şöyle devam etti: “Denizli ticari faaliyetler açısından oldukça hareketli ve yeniliklere açık bir şehir. Biz de Denizli Şubesi olarak sektörün büyümesine vesile olmak üzere ekipçe yüksek motivasyonla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli Şubesi olarak sadece 2020 yılının ilk 6 ayında 10 bin başvuru alarak diğer yıllara oranla büyük bir gelişme kaydettik. Bu yılın ilk 6 ayında teslimat adetlerimizde ise geçen yılın aynı dönemine göre tam 3 kat artış yaşandı. Bir yandan Denizlilinin ev ve araba hayalini gerçekleştirirken, diğer yandan tasarruf sahiplerimiz sayesinde Denizli ekonomisine 10 milyon TL katkıda bulunduk. İlimiz özelinde bu yılın sonuna kadar hedefimiz; 10 bin Denizli halkını Birevim yöntemleri ile tanıştırmak. Başta ev ve araba olmak üzere birçok hayati ihtiyaçlarına çözüm bulup hayallerine vesile olmak. Bu hedef için ekip olarak yüksek motivasyonla ve var gücümüzle çalışıyoruz. Tasarruf sahiplerini her daim ailemizden biri olarak görüyor, samimi ve dürüst davranıyoruz. Birevim olarak gücümüzü bu yaklaşımımıza borçluyuz.”

 

BİREVİM Denizli Şube çalışanları izlenimlerini aktardılar

Kırmızı Tim canlı yayınına ayrıca, sahada sürekli tasarruf sahipleri ile birlikte olan BİREVİM Denizli şubesi çalışanları Ebru Alaca, Gamze Tekin, Timur Karazeybek’te katılarak, sıcağı sıcağına sahadan ve şubeden değerlendirmelerini aktardılar.

 BİREVİM Denizli Şube çalışanları şunları paylaştılar:

“Burada hepimiz müşterilere tam destek sağlayarak işlem yaptığımız için müşteri memnuniyetini sağlıyoruz. Gelen müşterilerimizin çoğunun referans ile gelmeleri de bunun en güzel kanıtı.

İşimi ve arkadaşlarımı çok seviyorum, ekimizde bir aile kavramı mevcut. Herkes elini taşın altına koyuyor ve üstüne düşen sorumluluğu yerine getiriyor.

Birevim’de kendimi geliştirebileceğime gönülden inanıyorum. Biz burada hiç eksik hissetmiyor birbirimizi sürekli tamamlıyoruz. Hep daha iyiye ulaşmaya çalışıyor, kendimizden başka rakip görmüyoruz. İyi ki Birevim Ekibinin bir parçasıyım, her gün işe büyük bir motivasyonla geliyorum.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!