Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de çocuk parkı bakımsızlıktan harabeye döndü

Denizli’de çocuk parkı bakımsızlıktan harabeye döndü
Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Emircik Mahallesinde bulunan parkın son hali pes dedirtti. Parkta bulunan oyuncaklar pas tutarken, parka herhangi bir düzenleme yapılmamasına Belediye Meclis üyeleri Tunay Yazıcı ve Koray Eren, tepki gösterdi. Parkta incelemelerde bulunan ikili, oyuncaklara 'Dikkat tetanos tehlikesi vardır' yazılı uyarı yazıları asarak yetkilileri göreve çağırdı. 

Denizli’de Çivril ilçesine bağlı Emircik Mahallesinde bulunan çocuk parkı bakımsızlıktan kullanılamaz hale geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Koray Eren ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Çivril’in Emircik Mahallesi’nde bulunan çocuk parkının tetanos tehlikesi taşıdığını ve bu parkın acil olarak yenilenmesi gerektiğini söyleyerek yetkililere seslendi. Eren ve Yazıcı, parkın tetanos tehlikesi arz ettiğini belirterek parka tabela astı.

“PARK ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR”

Parkın acil olarak yenilenmesi gerektiğini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Koray Eren, Park bakımsız, küften dolayı çocuklar için bir tetanos tehlikesi arz ediyor. Salıncak diye bir şey kalmamış, çocuklarımız kaymak istese sac kopmuş, ne kıyafet kalacak ne de kesilmedik yeri. Yerlerde cam kırıkları ile dolu. Kısacası bakımsızlıktan park diye bir şey kalmamış. Çocuk düşse ya cam kırıklarına düşecek ya da dikene. Kaydıraktaki sac deforme olmuş ve adeta bir bıçak görevini üstlenmiş. Bu park acilen belediyemiz tarafından yenilenmesi gerekmektedir. Plastik oyun grupları ile yenileme işlemi yapılabilir. Çocuklarımız için parklar yapılıyorsa bakımları da düzenli olarak yapılması gerekiyor ”dedi.

Tunay Yazıcı

“OKULLARDA ÇOCUKLARI ZİYARET ETMEK SAYIN NİYAZİ VURAL’IN GÖREVİ DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Niyazi Vural’ın okullarda çocukları ziyaret ederek değil parklardaki temizliği düzenli yaparak çocukları koruyabileceklerini vurgulayarak; “Çivril’imizin güzide mahallelerinden olan Emircik Mahallesi’nde çocuk parkındayız. Çocuklarımızı sayın başkan okullarda ziyaret ediyor. Okullarda çocukları ziyaret etmek Sayın Niyazi Vural’ın görevi değil. Eğer Niyazi Vural çocuklarımız için bir şeyler yapacaksa önce bu parkları görmesi lazım. Parkın hali ortada. En kısa sürede başkanının buraya gelip görmesi ve gereğini yapması gerekiyor. Bu kaydırakta hangi çocuk gelip kayabilir. Çocuklarımızın geleceği için bu parkın acilen yenilenmesi gerekiyor ”diye konuştu.

“İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ GÖREVE DAVET EDİYORUZ”

Koray Eren ve Tunay Yazıcı, parkta bulunan tuvaletlerin de önemine değinerek şunları kaydetti: “Ayrıca parkta bulunan tuvaletler içler acısı. İlçe sağlık müdürlüğünü bu konu da göreve davet ediyoruz. Toplu düğün, nişan törenleri oluyor ve gelen misafirlerin tuvalet ihtiyaçlarını karşılamak için bu tür tuvaletlerin önemi tartışılmaz. Bu tuvaletler de belediye tarafından düzenli olarak temizlenmeli.”

Kaynak: Genç Çivril Gazetesi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!