Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de genç muhtar adayından süper vaat! Düğün ve mevlitlere ücretsiz masa ve sandalye

Denizli’de genç muhtar adayından süper vaat! Düğün ve mevlitlere ücretsiz masa ve sandalye
Hafta içerisinde İncilipınar Mahallesi Muhtar Adaylığı’nı resmen kamuoyu ile paylaşan 38 yaşındaki aday Süleyman İnce, mahallede ikamet eden vatandaşların düğün ve mevlit organizasyonları için ücretsiz masa ve sandalye temin edileceğini ifade ederek, “Bu masa ve sandalyeleri tamamen kendi imkânlarımızla muhtarlığımıza temin edeceğiz. Allah nasip eder de seçilirsem ilk 1 ay içerisinde bu projemizi gerçekleştireceğiz inşallah. Sözümüz söz” dedi.

Yerel seçimler öncesi muhtarlıklar için adaylar bir bir açıklanmaya başlarken, Denizli’nin en önemli ve değerli bölgelerinden biri olan İncilipınar Mahallesi’nde de adaylar açıklanmaya başladı. Hafta içerisinde yaptığı açıklama ile muhtarlığa talip olduğunu resmen ilan eden 38 yaşındaki mahalle esnaflarından Süleyman İnce, adaylık açıklamasının ardından ilk projesini de kamuoyu ile paylaştı.

ORGANİZASYONLAR İÇİN MASA VE SANDALYE KİRALAMA DERDİNE SON!

Denizli genelinde özellikle yaz döneminde yoğun bir şekilde düğün ve mevlit organizasyonları düzenlendiğini, bu anlamda da vatandaşların konuklar için ücreti karşılığında masa ve sandalye kiralamak durumunda kaldığını ifade eden İnce, “Ben 22 yıldır ekmek paramı kazandığım İncilipınar Mahallesi ve halkının bütçesine katkıda bulunabilmek, yarar sağlayabilmek için aday oldum. Bu anlamda da mahallemizde de sıklıkla tertiplenen düğün ve mevlit organizasyonları için vatandaşlarımızın masraf ettiğini, çoğu vatandaşımızın ise bu konuda zorlandığına şahit oldum. Ne yapabiliriz diye düşünürken muhtarlık olarak yeterli miktarda masa ve sandalyeyi temin ederek vatandaşlarımızın bu organizasyonları için ücretsiz verebileceğimize kanaat getirdik” dedi.

“PROJEMİZİ İLK 1 AYDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Muhtar olarak seçildiği takdirde mahallede ikamet eden hiçbir vatandaşın masa ve sandalye masrafına girmeyeceğini belirten Süleyman İnce, “Muhtarlığımız tarafından vatandaşlarımızın bu ihtiyacı ücretsiz karşılanacak. Bu masa ve sandalyeleri tamamen kendi imkânlarımızla muhtarlığımıza temin edeceğiz. Allah nasip eder de seçilirsem ilk 1 ay içerisinde bu projemizi gerçekleştireceğiz inşallah. Sözümüz söz” dedi.

----Serhat KÖSE

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!