Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli’de ilk ve tek Aradığınız her şey Trend Gross Market'te

Denizli’de ilk ve tek Aradığınız her şey Trend Gross Market'te
Denizli’de üniversiteden mezun olduğu dönemi pandemiye denk gelen genç girişimci Ömer Şahan, hizmet sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Şahan, alışveriş yapmak için oradan oraya gitmek zorunda kalan vatandaşların tek noktadan istediği her şeyi almak için Trend Gross Market markasını oluşturdu. 2 yıl önce açılan market manavdan gıdaya, şarküteriden pastaneye, kuruyemişten tekel ürünlerine, lezzetli ızgaradan kafeye kadar 7’den 70’e herkesin alışveriş yapabileceği özelliğe sahip. 

Korona virüs pandemisi Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olan Ömer Şahan’ı yeni bir sektöre yönelmesine neden oldu. Genç girişimci, Denizli’de farklı konseptte bir market açmaya karar verdi. Şahan, yurt dışında bulunan bir sistemi Denizli’ye getirmeye karar verdi. Kolları sıvayan genç girişimci, 2 yıl önce Selçukbey Mahallesi 647 Sokak’ta Denizli’nin ilk konsept mağazası olan Trend Gross Market’i açtı. Önemli bir yatırım yapan Şahan, bir alışveriş merkezinde bulunan giyim dışında tüm ürünlerin bulunabileceği bir mağaza açmaya karar verdi.

Selçukbey Mahallesi

İĞNEDEN İPLİĞE NE ARARSANIZ BULABİLİRSİNİZ
Bin metrekare alana kurulan Trend Gross Markette Şarküteri, Pastane, Kuruyemiş, Zücaciye, Manav, Tekel Ürünleri, Hamburger, Pizza, Ocakbaşı Izgara ve Meze ürünleri yer alıyor. Trend Gross Market, günlük taze gelen manav ürünlerinden taze şarküteriye kadar, Serinhisar’dan gelen çerezlerinden onlarca çeşidin bulunduğu meze ile ızgara ve pizzanın yapıldığı mutfağına, alkol ürünlerinden tüm gıda ve temizlik ürünlerine kadar, taze ve sıcak pastane ürünlerinden kafeye kadar tüm imkanları bir arada sunuyor. Mağaza, konsept yapısıyla 7’den 70’e herkesin alışveriş yapabileceği bir özelliğe sahip. 

 

ARADIĞINIZ HER ŞEYİ BURADA BULABİLİRSİNİZ
İş yeri sahibi Ömer Şahan, “Bu yatırımı yapmadan önce günlük ev ihtiyaçlarının tedariki için birden çok noktaya uğramam gerektiriyordu. Bu noktalar arasındaki trafiğin ailemle geçirdiğim zamanımdan çaldığını fark ettim. Trend Gross Market markasını bu düşünceyle oluşturdum. İsminin içerisindeki Trend ismi gerek teknolojik açıdan gerekirse ürün yelpazesinde kendilerini sürekli takip edip günümüz şartlarına ayak uydurarak en Trend Ürün ve teknolojiyi kullandık. Mağazamıza gelmeyen müşterilerimiz için sipariş hattımız mevcut. Dilediklerinde 0539 591 82 82 nolu telefondan bizlere ulaşıp sipariş verebilir. Trend Grosa Market instagram sayfamızdan güncel ürünlerimizi takip edebilirler. Konsept bir mağazayız. Dünyaca ödüllü balların, Gaziantep’ten gelen salçaların, ilk hasat Gemlik zeytinyağları ve birçok yöresel özel ürünlerinin olduğunu söyleyen Şahan Denizli halkını mağazamıza davet ediyoruz. 

 

40 LİRAYA SERPME KAHVALTI KEYFİ
Mağazanın önünde yeşil bir alana sahip olması özellikle hafta sonu kahvaltıları için muazzam bir alternatif olma yolunda. Serpme kahvaltıyı şiddetle tavsiye ediyoruz. Kişi Başı 40 TL’lik serpme kahvaltı fiyatı öncesinde göz doyururken sonrasında karnınızı doğuracağınızın garantisini veriyoruz. Kahvaltı sonrası evinizin eksiği olan tüm market ürünlerini gönül rahatlığı ile güler yüzlü ve tecrübeli personellerin sizlere eşliğiyle alabilirsiniz. Pastane bölümünde günlük tap taze kendi imalatları olan tereyağlı kuruvasan çeşitleri, İzmir boyozu ve birçok börek çeşitleriyle sabahları kahvaltı masalarınızın vaz geçilmezleri olacak. Enfes mezeleriyle dilediğiniz tüm davet masalarınızın yancıları artık Trend Gross Marketten. Meşe odun ateşinde ala sulu pişen ızgara et ve kebap çeşitleri siz alış verişinizi yaparken ister kafe bölümünde yemeniz için ister paket serviyle hizmetinizde. Leblebi denilince akla ilk gelen isim nasıl Serinhisar ise, taze kavrulmuş kuruyemişleriyle Trend Gross Market de kuruyemiş konusunda da iddialı. 

 

ÖZEL GÜNLERE ÖZEL SÜRPRİZLER
Mağazamız her zaman müşterilerimizin yanındadır. Özel günlere özel sürprizlerimiz var. Özel günlere özel paketler hazırlayarak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bunun dışında 200 liralık alışveriş yapanlar için hediye çarkımız var. Müşterilerimiz çarkımızı çevirerek hediye kazanıyor. Amacımız ilk başta dediğimiz gibi bir müşterimizin arayabileceği her şeyi konsept mağazamızda sunmak. Bunun için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Tüm müşterilerimizi Selçukbey Mahallesi 647 Sokak’ta Teknik Yapı Denizli’nin hemen yanında olan marketimize bekliyoruz” dedi. 

Trend Gross Market Müdürü İbrahim Akçay ise, Denizli’nin en lezzetli peynirlerini sattıklarını bir kez denemelerinden sonrası müptela olacaklarının garantisini verdiğini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 12
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!