Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli'de sevgilisi tarafından katledilen Şebnem Şirin'in son sözleri ortaya çıktı

Denizli'de sevgilisi tarafından katledilen Şebnem Şirin'in son sözleri ortaya çıktı
Denizli’de 12 bıçak darbesi ile Şebnem Şirin’i boğazını keserek öldüren Furkan Zıbıncı hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Genç kızın, “Furkan, yapma sen böyle biri değilsin. Yardım edin" dediği ortaya çıkarken, Zıbıncı hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 27 Ekim’de Şebnem Şirin’in öldürülmesine ilişkin davada iddianame tamamlandı. Buna göre, katil zanlısı Furkan Zıbıncı’nın telefonuna hem onu hem de kendisini öldüreceğine dair not aldığı ortaya çıktı.

Ayrıca Zıbıncı’nın cinayet mahali olan aparttan kaçtığına dair kamera görüntülerinin bulunduğu ve kaçtıktan sonra babasını ve arkadaşını arayarak kaçmak istediğini söylediği de yer aldı.

 

ARKADAŞINA TESLİM OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞ

iddianamede tanık olarak dinlenen bir şahsın Şirin’in öldürüldüğü günün sabahında Furkan'ın kendisini aradığını “Abi Şebnem'i öldürdüm, öldürdüm abi, öldürdüm, kaçmam lazım, beni kaçır, teslim olmayacağım' dediğini söyledi.

Katil zanlısı Furkan Zıbıncı'nın babası İsmail Zıbıncı da saat 06.30'da Furkan'ın kendisini arayıp "Baba başım dertte, çabuk yanıma gel, konuşmamız lazım, kız arkadaşım öldürdüm, stadyumun arka tarafında bulunan pastanenin oralardayım, hemen yanıma gel" dediğini ifade etti. Furkan'ın yanına gittiğinde "Ben kız arkadaşımı bıçakla öldürdüm, kendisi şu an apartta, beni buralardan götür kurtar" dediğini belirtti.

İddinamede yer alan bir diğer ifadede ise Şebnem Şirin'in arkadaşı, Şebnem'in Furkan Zıbıncı'dan ayrılmak istediğini ancak daha önceden Zıbıncı'nın bileklerinde kesikler gördüğü için kendisine zarar vermesinden korktuğunu söyledi.

SMS KAYITLARI SİLİNMİŞ

İddianamede katil zanlısı Furkan Zıbıncı'nın telefonunun incelenmek üzere alındığı ancak yapılan incelemede sonucunda, telefonundaki arama-aranma-SMS kayıtlarının silindiğinin tespit edildiği yer aldı. Ayrıca Zıbıncı'nın telefonunun notlar bölümünde yer alan bir nota ulaşıldı. Notta katil zanlısı Zıbıncı’nın "Şebnem Şirin şu an yanımda uyumakta ve onunla beraber yolun sonu, belki bu kadın cinayeti olarak geçecek ama bazı şeyler dışarıdan gözüktüğü gibi olmuyor ve bilmediğiniz onca şey var ama bunu asla öğrenemeyeceksiniz çünkü artık yokuz. Hakkınızı helal edin, zaten ben bu hayatta bir boşluktum, zamanla siz de alışırsınız ve bu hikayenin sonuna yetişebilirsen beni bu duruma sokan İsmail ZIBHadi eyvallah" yazdığı öğrenildi.

Şebnem Şirin'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 5 Nisan 2022 günü Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.



Ölmeden önce son kez öpmek istemiş
Yaşanan cinayetin tanıklarından olan ve olay günü Şebnem ile Furkan’ın kaldığı odanın yanında konaklayan yabancı uyruklu kadının ifadeleri ise Zıbıncı’nın genç kıza karşı sergilediği vahşi tutumu gözler önüne serdi. Çiftin kaldığı odadan sabaha karşı tartışma seslerinin yükselmeye başladığını ifade eden tanığın; “Odada bulunan erkeğin ‘Özür dilerim bir daha yapmayacağım’ dediğini duydum. Aradan birkaç saat geçtikten sonra önce kadın bağırması ve ardından ‘Furkan, yapma sen böyle biri değilsin. Yardım edin’ çığlığını duydum. İçerideki kız ‘Ölmeden son bir kez daha öpeyim’ dedikten sonra sesler kesildi” şeklindeki ifadesi de iddianamede dikkat çekti.
Furkan Zıbıncı’nın daha önceden de olumsuz ruh haline yer verilen iddianamede, Zıbıncı hakkında ‘kendisini savunamayacak durumda olan kişiyi canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.
Furkan Zıbıncı’nın yargılanacağı davanın ilk duruşması 5 Nisan 2022 tarihinde Denizli Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 9
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!