Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor-Başakşehir maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?

Denizlispor-Başakşehir maçı ne zaman? Nerede? Saat kaçta?
Süper Lig’in 14. Haftasında Yukatel Denizlispor sahasında MedipolBaşakşehir’i konuk edecek. Son haftalarının forma iki ekibin maçı, iki takımı 5 yıl sonra  karşı karşıya getirecek. Peki, Yukatel Denizlispor-MedipolBaşakşehir maçı ne zaman? Saat kaçta? Nerede?...bu bilgileri sizler için derledik.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 14. Haftasında sahasında MedipolBaşakşehir’i konuk edecek. Lige iyi bir başlangıç yapan ancak gerisini getiremeyen yeşil siyahlılar, son 2 maçta kazanarak bir anda kendine üst sıralarda yer buldu. Konuk ekip ise 2 maçta 0 puanla başladığı ligde toparlanmasını bildi. İstanbul ekibi son 3 maçını kazanarak yakaladığı formla 2.sıraya kadar yükseldi.

KRİTİK MAÇ PAZAR GÜNÜ

Son haftaların iki formda ekibini karşı karşıya getirecek olan maç, Pazar günü oynanacak. Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak olan maçın başlama saati ise 16.30.

HOROZ’DA SOL BEK YOK!

14. hafta maçı öncesi Yukatel Denizlispor’da sol bek sorunu yaşanıyor. Kerem Can Akyüz’ün kadro dışı kaldığı takımda bu sezon 13 maçta da forma giyen ZakaryaBergdish, sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in iki oyuncunun yokluğunda sol bekte Zeki Yavru’ya görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

DENİZLİSPOR’DA 5 OYUNCU KART SINIRINDA

Sol bek sorunu yaşayan Denizlispor’da bir diğer tehlike ise kart sorunu. Horoz’da 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Isaac Sackey, IsmailAissati, Mustafa Yumlu ve Barrow ve TiagoLopes kart görmeleri halinde 15. Haftadaki Trabzonspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

BAŞAKŞEHİR’DE 2 EKSİK

MedipolBaşakşehir’de ise Antalyaspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen EnzoCrivelli, bu maçta forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde ayrıca sakatlığı bulunan Martin Skirtel’de takımını yalnız bırakacak. FredrikGulbrandsen’in durumu ise Cuma günü belli olacak.

İKİ TAKIM 5 YIL SONRA KARŞI KARŞIYA

Süper Lig’in 14. Haftasında oynanacak olan maç iki takımı 5 yıl sonra karşı karşıya getirecek. En son 1. Lig maçında karşı karşıya gelen iki ekibin geride kalan 8 maçında yeşil siyahlılar 3 galibiyet alırken, Başakşehir ise 4 kez galip geldi. 1 maçın berabere bittiği rekabetin Denizli ayağında ise Denizlispor 1 kez kazanırken, 2 maçı konuk ekip aldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Son 3 maçın konuk ekibin galibiyetiyle bittiği rekabette Horoz son galibiyetini sahasında 2-1’lik sonuçla 2008’de Süper Lig maçında aldı.

 

DÜDÜK ALPER ULUSOY’DA

Pazar günü oynanacak olan maçı İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem olarak Levent Balcı’nın görev yapacağı maçın VAR Hakemi ise KorayGençerler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!