Denizli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor,  Beşiktaş  ile 44. randevuda

Denizlispor,  Beşiktaş  ile 44. randevuda
Süper Lig’in 28. haftasında Denizlispor,  Beşiktaş’ı yarın  evinde ağırlayacak.  44. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanan mücadelelerde Beşiktaş’ın Denizlispor’a karşı 30-4 üstünlüğü bulunuyor.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 28. haftasında, yarın evinde ağırlayacak. Korona virüs sonrası geçtiğimiz hafta lige verilen ara sonrası ilk çıktığı maçında Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Denizlispor, Beşiktaş engelini kayıpsız geçmek istiyor. Yarın 21.00’de Denizlispor Atatürk stadyumunda başlayacak olan mücadele ile iki takım 44. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 43 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında 30 kez Beşiktaş, 4 kez de Denizlispor sahadan galip ayrılmıştı. 9 maçta ise taraflar puanları paylaştı.

GALİP GELECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Denizlispor’un teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş ile oynayacakları maç ile ilgili, "Galip geleceğimize inanıyoruz" dedi.
Denizlispor Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28. haftasında Denizli Atatürk Stadyumu'nda Beşiktaş’ı konuk edecek. Zorlu müsabaka öncesi hazırlıklara devam eden Denizlispor’da Teknik Direktör Bülent Uygun ve Olcay Şahan antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bütün takımların süreç içerisinde zorlukla mücadele ettiğini belirten deneyimli teknik direktör, yaklaşık 1,5 ay önce sakatlıkların başlayacağını söylediğini ve sakatlıkların başladığını dile getirdi. Uygun, “Çapraz bağ kopmaları, tendom kopmaları, ayak kırılmaları ve bu tarz şeylere hazırlıklı olmak zorundayız. Yaşanan süreçte biz kendi fikirlerimizi ve olması gerekenleri bu pandemideki çıkacak olan sorunları anlatamaya çalıştık ama süreç buraya kadar geldi” dedi.

Kartal’da ‘Sarı’ alarmı
Denizlispor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ta sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda; Atiba Hutchinson, Kevin N'Koudou, Caner Erkin, Umut Nayir, Muhammed Elneny, Jeremain Lens ve Tyler Boyd, yarınki maçta sarı kart görmeleri halinde 29. haftada Konyaspor karşısında forma giyemeyecekler. Öte yandan geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Antalya’ya karşı forma giyemeyen Burak Yılmaz, teknik direktör Sergen Yalçın’ın görev vermesi halinde bu mücadelede forma giyebilecek. Takımda sakatlığı bulunan Damogaj Vida’nın durumu da maç günü belli olacak.

Düdük Mete Kalkavan’da
Denizli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak mücadelede düdük Mete Kalkavan’da olacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Ev sahibi Denizlispor, Kalkavan yönetiminde çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik 2 de mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise 27 maçta 18 galibiyet 5 beraberlik 4 de mağlubiyet aldı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: İHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!