Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor futbolcuları yenilgi sonrası oteli ayağa kaldırdı vatandaş isyan etti

Denizlispor futbolcuları yenilgi sonrası oteli ayağa kaldırdı vatandaş isyan etti
Denizlispor, Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye tek golle mağlup oldu. Maçın ardından İstanbul'da bir otelde konaklayan Yeşil-siyahlı kafilede bir futbolcu grubunun sabaha kadar otel odasında bağıra çağıra, kahkahalarla otel misafirlerini rahatsız ettiği iddia edildi. Durumu sosyal medya hesabından duyuran bir vatandaş yöneticilerden ve teknik direktör Hakan Kutlu'dan gereğini yapmasını istedi.

Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Denizlispor, deplasmanda Samatta'nın golü ile Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Denizlispor'un konakladığı otelde meydana geldiği iddia edilen olay ise mağlubiyetin önüne geçti.

Sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan bir vatandaş Denizlispor'da bir oyuncu grubunun maçın ardından konakladıkları otelde sabaha kadar ağıra çağıra, kahkahalarla otel misafirlerini rahatsız ettiğini belirtti.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi; An itibarı ile bir grup Denizlispor futbolcusu @suadiyehotel'nin 4112 numaralı odasında Fenerbahçe yenilgisini bağıra çağıra,kahkahalarla kutluyor. Fermuar ağızlı bu sporcu olarak adlandırılan tipleri ne ben, ne otel yöneticileri ne de takım arkadaşları susturamadı. Hepsi yabancı , bazen İngilizce bazen de farklı dillerde konuşup, partileyen bu tiplere Denizlispor para ödüyordur bir de. ATATÜRK boşu boşuna ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim dememiş. Başta Hakan Kutlu ve diğer yöneticiler umarım gereğini yaparlar bu tipler için.

UYARILARA KULAK ASMADILAR

Fenerbahce yenilgisi sonrası otele döndüklerinde bu taşkınlıklara başlayan bu tipler öylesine abarttılar ki, sabahın 04.00'ünde @suadiyehotel'de resepsiyonda nöbetçi bulunan arkadaşa hiç tarzım olmamasına rağmen bağıra çağıra ve "lütfen bir şey yap, gerekiyorsa teknik adamlarıuyandır" diye höykürmemle devam etti. Kapılarına 4-5 kez otel çalışanlarının gelmiş olmasına rağmen kendi ülkelerinde bile yapamayacakları terbiyesizliklere devam eden bu futbolcu esamesi tipler saat 05.00 civarı hala ruhlarındaki hayvansal güdüler ile eğlenirken ben sızmışım 2 saatlik uyku ile ben işime, ekmeğime saldırmak için müthiş bir baş ağrısı ile kalkmak zorunda kaldım ama o ş...r ossura ossura uyuyor şimdi.

VATANDAŞ YÖNETİMDEN YAPTIRIM BEKLİYOR

Eşime ,diğer otel müşterileri ve çalışanlarına saygımdan şu an yapmak istediklerimi yapamıyorum ama eminim ki Denizlispor ve başta HakanKutlu olmak üzere tüm yöneticiler bu dangalaklar için gereğini yapacaktır. Siz suadiyehotel ise bana ve eşime uykusuz bir gece borçlusunuz!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!