Denizli
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor yine kahretti! 3-0

Denizlispor yine kahretti! 3-0
Ligde oynadığı son 7 maçından sadece 1 puan çıkarabilen, son 5 maçını ise kaybeden Denizlispor, kötü gidişini Tuzla deplasmanında da sürdürerek üç puan hasretini 8 maça çıkardı. Kümede kalması mucizelere bağlı olan yeşil siyahlılar rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeden sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en kötü futbol sezonunu geçiren Horoz, mutlak galibiyet parolası ile gittiği, ligin ilk yarısında Denizli’de 4-3 mağlup ettiği Tuzlaspor deplasmanında bu kez farklı mağlup oldu. Maçın ilk bölümünden itibaren oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip ilk yarıda Erol Can’ın golüyle öne geçerek soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibinin üstünlüğünü kabul eden ve rakip yarı sahada etkili olamayan Denizlispor, Ozan Papaker ve Yahaya’nın gollerine engel olamadı ve 69 dakika geride alırken 3 farklı geriye düştü. Farkın açılmasının ardından oyun disiplininden iyice kopan temsilcimiz rakip kalede etkili olamadı ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Aldığı bu yenilgiyle ligdeki 20’nci mağlubiyetini alan Horoz, ateş hattı ile puan farkını kapatma şansını yine kullanamadı. Ligde kalması mucizelere bağlı olan yeşil siyahlıların düşme hattındaki rakipleri Altınordu ve Erzurumspor FK’nın bu hafta alacağı olası galibiyetlerle ligde kalması iyiden iyiye zorlaşacak. Puan cetvelinde Denizlispor’un bir üstünde yer alan Gençlerbirliği haftayı maç yapmadan alacağı hükmen galibiyet ve 3 puanla kapatacak. Denizlispor 15 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Serhat KÖSE

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk.3 Sol kanattan ceza sahasına giren Mata sağ ayağıyla vuruşunu yaptı. Savunmaya çarpan top Erol’un önünde kaldı. Sert vuran Erol’un şutunu Hüseyin çıkardı.

Dk.10 Denizlispor’un ceza sahası dışı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta Gökhan Süzen sol ayağıyla yakın köşeye vuruşunu yaptı. Barajı aşan top yan ağlarda kaldı.

Dk.34 Sağ iç kulvarda bulunan Erol Can, Muhammed Demirci’nin pasının ardından ayağının dışıyla kalecinin uzandığı köşeye sert vurdu ve top ağlarla buluştu. (1-0)

Dk.50 Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte Leo Schwechlen kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

Dk.53 Sol iç kulvarda topla buluşan Gökhan Süzen uzak mesafeden yakın köşeye vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.

Dk.57 Muhammed Demirci’nin pasıyla topla buluşan Ozan Papaker kaleci Hüseyin’i de geçip topu boş kaleye yuvarladı. (2-0)

Dk.69 Mehmet Coşkun’un uzun pasıyla sağ kanattan savunma arkasına sarkan Yahaya, içe kat ederek ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla vurdu ve şık bir gole imza attı. (3-0)

Dk.88 Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gökhan Süzen sağ ayağıyla vurdu, topu kaleci çıkardı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 3
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!