Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor'da transferler peşinde

Denizlispor'da transferler peşinde
Denizlispor yönetimi transferini neredeyse tamamladı. Gündemde sadece Alanyaspor'lu Peroviç ve fransız golcü konuşuluyor. Bu oyuncular da geldikten sonra transfer defteri kapanacak. Peroviç gelmek istiyor ancak kulübüyle para sorununu aşmaya çalışıyor. Başkan Süleyman Urkay ve yönetimi, iyi bir golcü aldıktan sonra transfer işlerini noktalamayı planlıyor. Başkan Urkay''ın yamış olduğu transferler haberimizde...

Denizlispor yönetimi bir süredir antrenmanlarda deneyip beğendiği Kenyalı ofansif orta saha oyuncusu Paul Were Ooko ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki futbolcu Kenya’da Tuscer ve Leopards, Güney Afrika’da ise AmaZulu takımlarında oynadıktan sonra Yunanistan’da Kallonis ekibinde forma giydi…

BURAK KARADUMAN DENİZLİSPOR’A İMZA ATTI…

Denizlispor yönetimi, Konya Anadolu Selçukluspor’dan orta saha oyuncusu Burak Karaduman ile anlaştı. Burak, önümüzdeki sezon yeşil siyahlı formayı terletecek. 2014 yılında Denizlispor’da forma giyen oyuncu Sarıyer, Karşıyaka, Altay, Giresunspor, Turgutluspor, Mersin İdman Yurdu, Konyaspor, Diyarbakırspor, Ankaragücü’nde de oynadı...

HOROZ’A ÇATALCASPOR’DAN STOPER…

Denizlispor yönetimi, Bursasspor’un alt yapısından yetişen ve en son Çatalcaspor’da forma giyen stoper Batıcan Aday ile anlaştı. Sol ayaklı futbolcu kendisini yeşil siyahlı renklere bağlayan imzayı tesislerde attı. Batıcan, 2014 yılında Denizli Büyükşehir Belediyespor’da da forma giymişti…

Kenya'da Tuscer ve Leopards, Güney Afrika'da ise AmaZulu takımlarında oynadıktan sonra geçen sezon Kallonis'e transfer olan Ooko, Yunan ekibinde 9 lig 2 kupa maçında forma giymesine rağmen gol atmayı başaramadı. Ooko ile prensip anlaşmasına varmasına karşın Perovic'ten umudu kesmeyen yeşil siyahlılar, Sırp golcü konusunda olumlu bir gelişme olması halinde tercihini bu yönde kullanacak. Yönetimin Fransa liginden bir oyuncuyla da görüştüğü bildirildi.

Yeni sezona  “Yepyeni Bir Denizlispor İçin” sloganıyla hazırlanan Horoz,transferlere kaldığı yerden devam ediyor.Yeşil siyahlılar,geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’un kalesini koruyan 28 yaşındaki Necati Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Denizlispor'dan 3 transfer daha
 TRANSFERİN hareketli kulüplerinden Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 24 yaşındaki forveti Yasin Ozan, Konya Anadolu Selçukspor'dan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Güven ve Altay'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Berk Kınlı'yı renklerine bağladı.

Denizlispor’da adeta bir transfer bayramı yaşanıyor.Yeni sezon daha iyi bir kadro kurmak için yola çıkan yönetim bir yabancı transfer daha yaptı.Horozlar Nijeryalı Victor Obinna’yı da kadrosuna kattı.

ORTA SAHA

Denizlispor transferlere kaldığı yerden devam ediyor.Gün içerisinde ikinci yabancı transferini gerçekleştiren yeşil siyahlı ekip,Balıkesirspor’dan Alfred Sankoh’u renklerine bağladı.

 Andre Moritz

Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren horozlar bir yandan da transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor.Yeşil siyahlı kulüp, resmi sosyal hesabından paylaştığı gelişmede Brezilyalı orta saha oyuncusu Andre Moritz’i kadrosuna kattığını duyurdu.

Horozdan Transfer Bombaları
Ptt 1.Lig’ de geçen sezonu 15.sırada tamamlayan Denizlispor bu sezon üst sıraları zorlamak için transfer politikasına önem veriyor.Hem iç hem dış transferlerde atağa kalkan yeşil siyahlı yönetim Alanyaspor’un Sırp golcüsü Slavko Perovic’i kadrosuna kattı.Andre Moritz ile büyük ölçüde anlaşmaya sağlayan Denizlispor, Leandrinho bilmecesini de çözmeye çalışıyor.

SLAVKO PEROVİC DENİZLİSPOR’DA

 Ligin başlamasına yaklaşık 1 ay kala Denizlispor transfer çalışmalarına hız kazandırdı.Horozlar daha önceden Manisaspor ve Alanyaspor’da top koşturan ve Alanyaspor forması ile iki sezonda 46 maçta 8 gol atan Sırp forvet Slavko Perovic 'i transfer etti.

ANDRE MORİTZ İLE BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Ön libero Alfred Sankoh transferinden sonra orta sahaya bir yabancı oyuncu takviyesi daha yapmak isteyen Denizlispor’da gözler Andre Moritz transferine çevrildi.29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu kıskacına alan Denizlispor oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.Daha önceleri Türkiye’de Kasımpaşa,Kayserispor ve Mersin İdman Yurdu takımlarında top koşturmuş olan sambacı ülkemiz liglerini tanıyan bir futbolcu.Bonservisini de elinde bulunduran futbolcunun transferinin  gerçekleşmesi an meselesi.

LEO NE OLACAK?

Denizlispor’un önemli oyuncularından Leandrinho’nun takımda kalması için yeni yönetim kolları sıvadı.Salı günü Denizli’ye gelen Brezilyalı futbolcu yeni yönetimle bir araya geldi.Leo’nun anlaşmak istediği ifade edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!