Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor’dan Depremzedeler için yardım kampanyası

Denizlispor’dan Depremzedeler için yardım kampanyası
Denizlispor’un taraftar grubu Yeşil Cephe, deprem felaketinin yaşandığı İzmir’de mağdur vatandaşlar için harekete geçti. Sosyal dayanışma girişimleri ile dikkat çeken Yeşil Cephe deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşların acil ihtiyacı olan bebek bezi, bebek maması, maske ve dezenfektan olduğu tespit edilerek bu ihtiyaçların temini için yardım kampanyası başlatıldı.

İzmir depremi, tüm Türkiye’de bir kez daha dayanışma ruhunu harekete geçirdi. Deprem nedeniyle çok sayıda vatandaş evlerine giremezken, ihtiyaçları için herkes seferber oldu. Depremzede vatandaşlara bir destek de Denizlispor’un sosyal dayanışma girişimleri ile öne çıkan Yeşil Cephe taraftar grubundan geldi. Yeşil Cephe deprem bölgesine evlerine giremeyen vatandaşların acil ihtiyacı olan bebek bezi, bebek maması, maske ve dezenfektan gönderecek.

 

Yeşil Cephe’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Komşu ilimiz İzmir'de dün yaşanan deprem felaketinin ardından bilindiği üzere şehre giriş çıkışlar kapatıldı. Grubumuzun önde gelen isimleri deprem sonrası ivedilikle Merkezefendi Belediyesi yetkilileri ile iletişime geçerek depremzedelere; yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit etme ve reel anlamda ihtiyaçları bulunan malzemeleri temin etme noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Depremzede ve evlerine giremeyen vatandaşlarımızın eksiklikleri noktasında bebek bezi, bebek maması, maske ve dezenfektan malzemelerinde eksiklik bulunduğu görüşmeler sonrasında bildirildi.

 

Yeşil Cephe Taraftarlar Derneği olarak yukarıda belirtilen malzemelerin teminatı için çalışmalara başlıyor ve Merkezefendi Belediyesi aracılığıyla depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacı bulunan malzemeleri İzmir'e ulaştırıyoruz.

 

Teminat konusunda direkt olarak malzeme ulaştırmak isteyen hemşehrilerimizin Denizli Atatürk Stadyumu Deplasman tribünü girişi karşısında bulunan ve işletmemiz olan Stadyum Kafe'ye destek malzemelerini bırakmalarını rica ediyor, malzeme alımına maddi destekte bulunmak isteyen takipçilerimizin aşağıda bırakacağımız grup liderimiz Zeki Turan'ın IBAN numarasına gönderebileceğini bildirmek istiyoruz.

 

Tr12 0006 2000 0470 0006 8517 68

Zeki Turan Garanti Bankası

İzmir halkına ve bölgemize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Denizli şehri olarak her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

İhtiyaç olan malzemeler:

1- Bebek Maması

2- Bebek Bezi

3- Maske

4- Dezenfektan

Not: Ayriyeten sokak hayvanları için de mama desteğinde bulunmak isteyen hemşehrilerimiz var ise işletmemiz olan Stadyum Kafe'ye desteklerini bırakmalarını rica ederiz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!