Denizli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

DESİAD’dan Küçüker’e başarılarından dolayı plaket

DESİAD’dan Küçüker’e başarılarından dolayı plaket
DESİAD,  Anadolu 500 listesinde 327. sırada yer alan Küçüker Tekstil’i ziyaret etti. DESİAD ekibini Uğurlu ailesi ağırladı. Dernek Başkanı Okan Konyalıoğlu, Küçüker Teksti’e başarılarından dolayı plaket takdim etti.  

Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği(DESİAD), Anadolu’nun en büyük 500 şirketi arasına giren 23 Denizli firması için plaket törenleri düzenledi. Pandemi nedeniyle DESİAD bu yıl plaket töreni yapamayacağından dolayı farklı bir formatla 23 Denizlili firmayı onure etmek isteyerek tek tek kapılarını çaldı. Mart ayı başında başlayan program kapsamında Anadolu 500 sıralamasında 327. sırada yer alan Küçüker Tekstil, oldu. Küçüker Tekstil’e bağlı olarak faaliyetlerini yürüten şirkette yapılan törene;  Küçüker Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçüker, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Nejat Küçüker, DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu, Genel Koordinatör Şule Yılmaz ve üyeler Ekrem Ateş ve Bekir mutlubaş katıldı. 

KÜÇÜKER TEKSTİ’E BAŞARILARINDAN DOLAYI PLAKET

Törende konuşan Konyalıoğlu, Denizli sanayisinin gücünden bahsederek büyük başarıya imza atan Küçüker Tekstil’i tebrik etti. Başkan Konyalıoğlu, Küçüker Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Küçüker 'i başarılarından dolayı plaket verdi. 

“DÖRDÜNCÜ KUŞAK İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Mustafa Küçüker, “1977 senesinde kurulmuş bir şirket. Dedem Babadağ’dan gelmiş. Rahmetli Babam ve Rahmetli amcalarımla birlikte Denizli’ye yerleşmişler. Şu anda üçüncü ve dördüncü kuşak ile birlikte çalışıyoruz. Ağabeyim, ben, iki yeğenim ve oğlum olmak üzere mücadelemizi devam ettiriyoruz. 70 bin metrekare alanda çalışan entegre bir tesisimiz var. Çok çeşitli işler yapabiliyoruz. İhracatımızın yanında gerek Denizli’deki gerekse Türkiye’deki tüm ihracatçı ve iç piyasadaki arkadaşlarımıza fason baskı ve boya işleri yapıyoruz. Önceliğimiz kalite ve sürekli gelişme. Zamanında teslimat. Bunlar bizim değer verdiğimiz şeyler. Daha da büyütmek ve teknolojiye ayak uydurmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

DIŞINDA KÜÇÜKER ÜNİVERSİTESİ DE DERLER

Küçüker, “Bizde çalışan birçok arkadaşımız piyasada çalışmakta ve belli bir yerlere gelmiş, kendilerine şirketler kurmuş durumda. Bizimde diğer bir lakabımız Küçüker Tekstil dışında Küçüker Üniversitesi de derler. Tabi bu nasıl oldu. İlk kurulan tekstil şirketlerinden olduğu için, bizim gibi birçok firma var. Oralarda çalışan arkadaşlarda güzel yerlere geldi. İnsan yetiştirmek tabi kolay bir iş değil. Önemli olan ona imkan vermek. Biz firmamızda çalışan arkadaşlarımıza imkan veriyoruz. Bir süre sonra onlarda kendi işlerini kuruyorlar. Bu söylemden dolayı da mutluyuz” şeklinde konuştu.

desiad

desiad

desiad

desiad

desiad

desiad

desiad

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!