Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Dil Eğitiminde Online Destek konusarakogren.com'da

Dil Eğitiminde Online Destek konusarakogren.com'da
Dil Eğitiminde Online Destek konusarakogren.com'da

Genel İngilizce eğitimleri, Yoğun İngilizce kursları, YDS hazırlıkları, TOEFL gibi uluslararası platformlarda kabul göre İngilizce seviye tespit sınavlarına özel olarak hazırlanmak için kurs programları bulunmaktadır. Bölgeniz içerisinde Denizli İngilizce kursu araştırmaları yapabilirsiniz. Bu başlıklar altında özel eğitimler veren kurs seçenekleri de bulabilirsiniz. Öğrencileri için hafta sonu kurs programları daha uygun olmakta, çalışanlar için ise akşam kursları önerilmektedir. Bu şekilde kurslar alan bireyler zamanlarının hemen hemen tümünü bu alanda okul, iş, kurs üçgeninde geçirebiliyor. Online bir eğitim kursu olan konuşarak öğren sisteminde ise ekstra zaman harcamak olmayacaktır. Bunun için tercih edilen zaman dilimlerinde 10- 20- 30 dakika ders profillerinden oluşan eğitimler alman bız mümkündür. Sistemin esası öğrencilerle yapılan İngilizce sohbetlerde olmaktadır. Ana dili İngilizce olan eğitmenler öğrencilerin seviyesini belirlemektedir. Kurs programları da tamamen bu bağlamda hazırlanıyor.

Pratiğe dayalı sistem sayesinde öğrencilerin kendine güveni oluyor ve sürekli kullanılan teorik ise artık konuşma alanında dil seviyesinin bir parçası haline geliyor. İlk aşamada temel İngilizce bilgilerinin pratiğe dönüşmesi gereklidir. Harfler, sayılar, günler, aylar, meslekler gibi basit kalıpların pratik cümlelere dönüşmesi için bu alanda kelime dağarcığının geliştirilmesi çok önemlidir. Bunun yanında saatlerin İngilizcesikonu araştırmalarında bazı kalıp kullanımlar yine gerekli olacaktır. Half yarım anlamına gelirken, past geçiyor anlamına gelmektedir. Quarter çeyrek olarak anlam vermek mümkün olurken to, kala olarak saat okumalarında kullanılmaktadır. What time is it, saat kaç anlamında kullanılacak soru olmaktadır. Bu gibi konularda konu ile ilgili olan soruyu ve cevap olarak verilebilecek kelimeleri bilmek, kalıplaşan bazı kullanımları iyi bir şekilde öğrenmek daha pratik bir İngilizce kullanımı sağlayacaktır.

Generous öğrenebileceğiniz kelime kalıpları arasında yer alıyor. Cömert anlamına gelen bu kelimeleri çok daha pratik bir şekilde öğrenmek için zıt ya da eş anlamları ile birlikte öğrenmek daha etkili olacaktır. Ayrıca görseller kullanmak, ya da kelimeyi andıran sesler tercih etmekte kelime ezberlerken çok daha pratik kullanımlar oluşturacaktır. Bunun yanında http://www.konusarakogren.com/sozluk/generous-turkce-anlami adresi içerisinde destek alarak ta kelimelerin anlamlarını bulabilmek mümkün olacaktır. Konuşarak öğren sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz bu sözlük pratik yaparken en önemli yardımcını olacaktır. Anlamını bilmediğiniz İngilizce kelimeleri ya da Türkçe kullanımları arama butonu içerisine yazdığınızda sistem kelimeyi otomatik olarak analiz etmek ve hemen karşılığı sunmaktadır. Cümle olarak ta çeviriler yapabilirsiniz. Konuşarak öğren sitesi be bloğu üzerinde dil eğitiminde ihtiyacınız olan tüm materyalleri bulabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!