Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk
Elit Grup Koleji yöneticileri yıllardır PISA’da zirveden düşmeyen Finlandiya ve diğer İskandinav ülkelerinin eğitim sistemlerini yerinde gözlemleyerek, okul atmosferi ve fiziki çevre üzerine iki hafta süren eğitim, inceleme ve araştırmalarını yaptılar. Denizli’de bir ilke imza atan Elit Grup Koleji, Denizli’de dünya standartlarında yerel ihtiyaçları karşılayan bir eğitim sistemi oluşturmayı hedefliyor.

Denizli’nin saygın eğitim kurumları arasında yer alan Elit Grup Koleji, eğitim sistemini güçlendirmek adına Finlandiya, Estonya, İsveç, Norveç ve Danimarka’yı içine alan bir gezi düzenlendi. Bu kapsamda düzenlenen İskandinav Ülkeleri Eğitim Sistemini Araştırma gezisinin ilk etabı başarıyla tamamlandı.  Elit Grup Koleji yöneticileri yıllardır PISA’da zirveden düşmeyen Finlandiya ve diğer İskandinav ülkelerinin eğitim sistemlerini yerinde gözlemleyerek, okul atmosferi ve fiziki çevre üzerine iki hafta süren eğitim, inceleme ve araştırmalarını yaptılar.

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk

TÜRK BÜYÜKELÇİLİKLERİNİ DE UNUTMADILAR!

'Eğitim sistemleri ülkelerin ihtiyaçlarından referans alınarak planlanır' ilkesinden yola çıkarak İskandinav ülkelerinin yaşam standartları ve eğitim ihtiyaçları hakkında kaynağından bilgi alabilmek ve eğitim sistemlerinin toplumsal yapıya uyumunu gözlemlemek adına Türk Büyükelçiliklerine ziyarette bulundular.

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk

‘ŞEHRİMİZDE DÜNYA STANDARTLARINDA OLMAKLA BİRLİKTE YEREL İHTİYAÇLARI KARŞILAYAN BİR EĞİTİM SİSTEMİ OLUŞTURACAĞIZ’

Elit Grup Kolejinden yapılan açıklamada, “Finlandiya, Estonya, İsveç, Norveç ve Danimarka’da eğitim sistemlerini, okulları gezerek, öğretmenlerle istişare ederek, öğrenci ve ders gözlemleri yaparak inceleyen yöneticilerimiz, Sayın Büyükelçilerimizle, kurumlarla ve okullarla ileriye yönelik planlamalar yaptılar. Geleceğe yönelik kazanımı yüksek olacak projeler için kurulan bağlantıların, ülkemiz ve şehrimiz adına güzel gelişmelere vesile olacağı inancındayız. Bundan sonraki süreç için yurda döner dönmez çalışmaları başlatan Elit Grup Koleji yöneticileri, şehrimizde dünya standartlarında olmakla birlikte yerel ihtiyaçları karşılayan bir eğitim sistemi oluşturma misyonu doğrultusunda ilerlemeye devam etmektedir” denildi.

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk

Elit Grup Koleji’nden Denizli’de bir ilk

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!