Denizli
23 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Emeklilere Sıcak 1 Şubat Müjdesi! ING Bank'tan 5 Bin TL Ek Promosyon Ödemesi!

Emeklilere Sıcak 1 Şubat Müjdesi! ING Bank'tan 5 Bin TL Ek Promosyon Ödemesi!
Emekliler, hem emekli maaşlarındaki zamları hem de bankaların sunduğu promosyon ödemelerindeki son gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Son haberlere göre, ING Bankası emeklilere yönelik oldukça cömert bir promosyon kampanyası başlattı.

ING Bank, emeklilere yönelik yaptığı kampanya ile dikkat çekiyor. Son haberlere göre, ING Bank emekli maaşını kendisine taşıyanlara 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapacak. Bu kampanya kapsamında ayrıca, promosyon ödemelerine ek olarak emeklilere 5 bin TL'lik ek ödeme yapılacağı açıklandı.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT'li emeklilere yönelik devam eden promosyon ödemelerinde ING Bank, sunduğu avantajlarla öne çıkıyor. Banka, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, emeklilere yönelik ek koşulsuz promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, emekli maaş miktarlarına göre değişen ödemelerde, emeklilere 5 bin TL'lik ek ödeme sağlanacak.

ING Bank'ın bu kampanyasıyla birlikte emeklilere yönelik sunulan avantajlı fırsatlar, maaşlarını ING Bank'a taşımak isteyen emekliler için çekici bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bankalar arasındaki rekabetin bir sonucu olarak, emeklilere yönelik promosyon ve ek ödeme kampanyaları, emeklilerin tercihleri üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Detaylar belli oldu

İNG Bankası, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada emekli müşterilerine yönelik oldukça avantajlı bir promosyon kampanyasını duyurdu. Detaylar şu şekildedir:

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING Bank'a taşıyan müşteriler, maaş tutarlarına göre belirlenen ek koşulsuz nakit promosyonlardan yararlanabilecekler. Bu kapsamda, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alan emeklilere 9 bin TL, 10 bin TL ve üzeri maaş alanlara ise 10 bin TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Ek nakit promosyonlar geliyor

Ayrıca, müşterilerin Otomatik Fatura Talimatı vermeleri durumunda ek nakit promosyonlar da söz konusu olacak. Otomatik Fatura Talimatı alan müşterilere yapılacak ek nakit promosyon, 5 bin TL'ye kadar olacak. Böylece, emekliler toplamda 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon kazanma şansına sahip olacaklar.

Ek promosyonlarla maddi gelir

ING Bankası'nın bu kampanyası, yeni emeklilerin ve EYT ile emekli olanların da bu avantajlı promosyondan yararlanmasını sağlıyor. Bu şekilde, emekliler maaşlarını ING Bank'a taşıyarak hem düzenli maaşlarını daha avantajlı bir şekilde değerlendirme fırsatına kavuşacaklar hem de ek promosyonlarla maddi gelirlerini artırabilecekler.

ING Bankası, emekli müşterilere özel düzenlediği promosyon kampanyası için başvuruların alınacağı tarihleri duyurdu. Kampanya kapsamında, emeklilerin maaşlarını ING Bank'a taşımaları halinde belirli bir süre boyunca nakit promosyonlardan yararlanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar:

ING Bankası, SSK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING Bank'a taşıyan müşterilere yönelik promosyon kampanyası düzenliyor. Bu kapsamda başvurmak isteyen emeklilerin, 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi olan 29 Şubat 2024'e kadar maaşlarını ING Bank'a taşıyan emekliler, belirli bir süre boyunca özel promosyonlardan faydalanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya detaylarına göre, emekliler 3 yıl boyunca maaşlarını ING Bank'a taşıma taahhüdü verdikleri takdirde, maaş tutarlarına bağlı olarak belirlenen nakit promosyonlardan yararlanabilecekler. Bu süreçte, emeklilere sağlanan ek ödemelerle birlikte toplamda 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon kazanma imkanı sunuluyor.

Başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken son tarih olan 29 Şubat 2024, emeklilere maaşlarını ING Bank'a taşıma ve bu avantajlı promosyonlardan faydalanma fırsatını değerlendirme konusunda bir sınırlama getiriyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!